x
Han rakar av sig skägget efter 8 år…
En frisör lägger sig på golvet för att lugna en autistisk pojke som han ska klippa håret på Hon bor i en skåpbil för att slippa betala hyra och upptäcker att hon sparar mer än 13 000 euro om året

Han rakar av sig skägget efter 8 år och chockar alla - även hans fru har svårt att känna igen honom

13 Oktober 2021 • Av sofia
4.207
Advertisement

Många män väljer numera att låta skägget växa, dels för att det är på modet, dels för att försöka förbättra sitt utseende. Om kvinnor gillar att ta hand om sig själva och sitt utseende genom att handla skönhetsprodukter av olika slag, inklusive balsam och hårinpackningar, har män börjat ägna nästan samma uppmärksamhet åt skäggvård. Faktum är att det krävs en grundlig rengöring, särskilt om du har ett mycket långt skägg. Skägg är oftast något man gillar eller ogillar, det finns inga mellanting! Eric Bandholz, grundaren av ett varumärke för skäggvård vid namn "Beardbrand", är väl medveten om detta och han bestämde sig för att raka sig efter 8 år, vilket fick blandade reaktioner både från hans personal och framför allt från hans fru.


Eric är grundaren av ett varumärke vid namn Brandbeard, som ägnar sig åt att sälja skägg- och mustaschvårdsprodukter. Genom sin verksamhet ger Eric många råd till sina kunder om hudvård, rakning och tips på vilken typ av skägg man passar i. Efter 8 långa år av att låta skägget växa och nå en betydelsefull längd bestämde sig företagets VD för att det var dags för förändring. För att säga sanningen gjorde Eric det enbart på grund av ett medicinskt problem då skägget dolde en liten knöl under hans hals och gjorde det omöjligt att genomföra de nödvändiga undersökningarna. Eric bestämde sig därför för att raka sig för första gången på åtta år och att dokumentera sin otroliga förvandling.

Tillsammans med en av sina medarbetare ställde Eric upp på att göra en video där de visade olika skäggstilar. Vartefter det att skägget blev kortare fann frisören nya sätt att styla det på ett bättre sätt. Från detta personliga initiativ, föddes alltså en video om moderna tips på hur man kan styla sitt skägg! Vid ett tillfälle i videon har Eric enbart kvar en stor mustasch som tillåter oss att se mer av hans ansikte. Det sista steget var naturligtvis att raka av precis allt! 

Advertisement

Ingen av hans kollegor hade någonsin sett honom utan skägg och, för att vara ärlig, blev till och med hans fru chockad när hon såg sin nyrakade man: "Herregud!" sa kvinnan hela tiden samtidigt som hon skrattade: "Du ser exakt ut som när jag träffade dig på college. Du är collegeversionen av min man!" Erics fru hade blandade känslor angående sin skäggfria man, men det är ju inte så konstigt för när man vänjer sig vid att en person ser ut på ett visst sätt kan även minsta lilla förändring vara svår att acceptera till en början. Även Eric själv blev chockad av att se sig själv framför spegeln. Han var inte heller van vid att se sig själv utan skägg.

En mycket stor förändring!

Många människor kritiserade fruns reaktion, medan andra hade full förståelse för kvinnan som fick ett lite hysteriskt skrattanfall och sa att hon hoppades att Erics skägg snabbt skulle växa tillbaka. Det är inte lätt att vänja sig vid förändring, eller vad tycker du?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack