Hon gillar inte att leka med sina barn och föredrar att ha egentid: "Jag är en hemsk mamma" - TittaPaVideon.se
x
Hon gillar inte att leka med sina barn…
Man bör aldrig hänga kläder inomhus - det här är några av anledningarna En brudgum fotograferas medan han skär tårtan i tröja och shorts:

Hon gillar inte att leka med sina barn och föredrar att ha egentid: "Jag är en hemsk mamma"

14 Oktober 2021 • Av sofia
3.404
Advertisement

Att vara förälder är aldrig lätt och tyvärr finns det ingen handbok för att lära sig att vara en perfekt pappa eller mamma. När du väl har valt att skaffa barn finns det dock en hel rad ansvar som vi alla nödvändigtvis måste ta på oss. Ibland kan det hända att du känna dig trött och förtvivlad eftersom att ta hand om dina barn innebär att du uppoffrar mycket av din fritid, men du måste alltid påminna dig själv om att detta är en tillfällig situation, eftersom barnen förr eller senare kommer att växa upp. Förutom att njuta av fritiden tillsammans med dem - med stunder av lek som aldrig kommer att komma tillbaka - måste man även fostra dem. En mammas val har orsakat stark diskussion på webben eftersom hennes sätt att bete sig gör henne till en "fruktansvärd mamma". Orsaken? Hon gillar inte att leka med sina barn och vill inte ge upp sin egentid.

via: Honey Nine

Mamman i fråga har definierat sig själv som "självisk" och "självcentrerad" eftersom hon, trots att hon har två barn, föredrar att spendera sin fritid ensam. Att inte begränsa din tid enbart till dina barn är bra, men att att bli irriterad av att leka med dem är en annan sak. Den här mamman erkänner det faktum att hon aldrig har haft särkilt mycket tålamod med dem: "När de var små var jag alltid med dem, så mycket som möjligt. Men då blev jag irriterad över vad de gjorde". För närvarande verkar det som att mamman skickar upp dem på sina rum klockan 20:30. varje kväll, efter middagen, för att få lite tid att titta på sina tv-serier och filmer i fred. Kort sagt, från och med den tidpunkten vet barnen att de inte får störa sin mamma.

En attityd som kritiseras starkt av hennes syster, som däremot verkar vara en utmärkt mamma. Hon missar aldrig chansen att påminna sin syster om att när du har små barn är det naturligt att du har mycket mindre tid för dig själv. Tyvärr reduceras ens egen fritid till ett minimum, men å andra sidan görs dessa uppoffringar av utmärkta skäl!

Den här mamman vet att hon måste ändra sin attityd, också för att hon medger att hon inte vill bli märkt som den "dåliga" föräldern, medan barnens pappa alltid ses som den "roliga föräldern". Vi är inte säkra på att det här är de bästa förutsättningarna för att ändra sitt sätt att tänka, men det faktum att ha erkännt att behöva förändras är redan ett steg i rätt riktning för denna mamma.

Tags: BarnBerättelser
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack