x
En hund förstår att hans husse inte…
Han har bara 20$ att lägga på sin sons skor, men en generös man erbjuder sig att köpa dem åt honom En stolt pappa hyllar sin 14-åriga son som arbetar på en snabbmatsrestaurang hela dagarna men blir överöst av kritik

En hund förstår att hans husse inte mår bra, lyckas låsa upp ytterdörren och räddar hans liv

09 Oktober 2021 • Av sofia
4.505
Advertisement

Är hunden verkligen människans bästa vän? Efter att ha läst denna rörande och extraordinära berättelse kan vi verkligen bekräfta detta. Hur många gånger har vi läst otroliga historier om hundar som har gjort allt för att se till att deras mänskliga ägare var trygga och säkra, ibland till och med räddat deras liv? En modig 7-årig schäfer vid namn Ellie gjorde just detta för sin ägare och rörde många människor på nätet...

via: AP News

Historien vi ska berätta nu ägde rum i Gainesville i Florida och handlar om Ellie, en 7-årig schäfer som är lite halt och med problem i lederna, som märkte att något var fel med hennes äldre 68-åriga husse som heter Lothar Weimann. Mannen började tala på ett förvirrat sätt under några minuter och föll sedan medvetslös till marken och var i akut behov av hjälp.

Ellie hade känt på sig hur allvarlig situationen var och gjorde allt hon kunde för att rädda sin trogna och älskade husses liv. Hon lyckades låsa upp ytterdörren inifrån, sprang ut i trädgården och vidare ut på gatan, hon skällde så högt att hon lockade till sig grannarnas uppmärksamhet. Dan Burton, en av dem som redan kände Ellie och hennes ägare väl, lade märke till hundens konstiga beteende och bestämde sig för att följa efter den och fann Lothar liggandes på marken, i behov av läkarvård.

Det var Dan Burtons snabba ingripande, Ellies modiga beteende och hjälpen som kom i tid som räddade den 68-årige mannens liv. När han kom till sjukhuset fick han diagnosen pågående stroke, liksom tidigare hjärtproblem och diabetes typ 2. Nu har Lothar Weimann gått ner 25 kg, har börjat äta en sund kost för att må bättre och är evigt tacksam över att ha en trogen och omtänksam vän som Ellie vid sin sida.

Vad skulle ha hänt med Lothar om det inte hade varit för den här hundens ingripande? Det är verkligen sant att hunden är människans bästa vän, håller du inte med?

Du gjorde ett fantastiskt jobb, söta Ellie!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack