Hennes hund kommer tillbaka hem själv i en taxi efter det att hon tappat bort den på marknaden - TittaPaVideon.se
x
Hennes hund kommer tillbaka hem själv…
Svärmodern köper samma klänning som bruden och vägrar byta den De släpper inte in henne i mataffären på grund av hennes sportiga klädsel:

Hennes hund kommer tillbaka hem själv i en taxi efter det att hon tappat bort den på marknaden

03 Oktober 2021 • Av sofia
2.633
Advertisement

Vem av er har inte någon gång haft huvudet bland molnen? Det hände Yosi Sheyla Apfata, precis som det kan hända vem som helst en dag i juni medan hon glatt promenerade på marknaden i sin stad i Peru i sällskap med sin lilla hund Ica. Flickan tappade bort sig bland dofterna och färgerna på den platsen och tänkte inte ens på att hon hade hunden med sig och på vägen tillbaka tappade hon bort den i folkmassan på marknaden. En situation som kunde ha slutat väldigt illa, men lyckligtvis hade Ica en skyddande ängel som såg till att hon kom tillbaka till sin familj oskadd.

Det är en helt vanlig dag i juni och Yosi Sheyla Apfata, en tjej från Peru, har bestämt sig för att ta en promenad på marknaden i sin hemstad. För tjejen innebar en promenad på marknaden att återgå till det normala efter månader av att ha varit instängd och med henne fanns Ica, en charmig tvåårig liten valp som följer sin matte överallt.

Men den dagen, just på grund av händelsens exceptionella karaktär, lät tjejen sig fångas av människornas livlighet, av färgerna och luktarna på den plats som hon saknat så mycket. Efter ett tag blev hon så entusiastisk att hon ökade takten, vilket gjorde att hunden halkade efter då den på grund av sin lilla storlek bokstavligen inte kunde hänga med. Efter att ha tagit en kort rundtur bland stånden återvände Yosi ensam hem utan att ha en tanke på var Ica tagit vägen. När hon kom hem insåg hon dock plötsligt att valpen var borta. Efter tårar och förtvivlan ringde dock någon på dörrklockan.

Efter att ha öppnat dörren kunde de inte tro sina ögon, deras lilla hund hade återvänt hem till dem och mådde bra. All förtjänst går till en vän till familjen som arbetade på marknaden. Mannen hade genast känt igen lilla Ica som vandrade runt bland stånden ensam och efter att ha fångat upp hunden satte han den på sin motorcykeltaxi och körde den genast till Yosis hem.

Advertisement

Ett ingripande som gjorde att denna berättelse kunde få ett lyckligt slut eftersom den har dokumenterats i stor utsträckning på TikTok. Vi är säkra på att Yosi nästa gång kommer att vara mer uppmärksam på sin lilla hund med tanke på hur rädd hon blev, även om det kan hända vem som helst att man blir distraherad ett ögonblick.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack