Han har bara 20$ att lägga på sin sons skor, men en generös man erbjuder sig att köpa dem åt honom - TittaPaVideon.se
x
Han har bara 20$ att lägga på sin…
En kille En hund förstår att hans husse inte mår bra, lyckas låsa upp ytterdörren och räddar hans liv

Han har bara 20$ att lägga på sin sons skor, men en generös man erbjuder sig att köpa dem åt honom

10 Oktober 2021 • Av sofia
2.290
Advertisement

Föräldraskap i tider av ekonomisk kris kan vara ett riktigt tufft jobb. Att ha ett heltidsjobb som kan göra det möjligt för mamma eller pappa (eller båda två) att kunna försörja familjen, kunna mata alla barn och se till att de inte saknar något av det som är nödvändigt. Föräldrar skulle verkligen göra vad som helst för att undvika att deras barn ska sakna någonting, även om det är svårt att klara sig. Historien vi vill dela med dig idag har som huvudperson en ensamstående mamma till två barn som inte lyckades nå månadens slut, men sedan plötsligt en dag ingrep en "ängel" för att hjälpa dem...

via: KTVB

Kvinnan heter Malisa Manguso, hon är en ensamstående mamma till två vackra barn men ofta tar pengarna slut innan månaden gör det. När hon var tvungen att gå och köpa ett par nya skor till sin 11-åriga son Zack, kände hon sig förkrossad över att de hade så lite pengar att den maximala budgeten för att köpa ett nytt par var bara 20 dollar: "Jag hade haft samma skor i ungefär nio månader och sulorna var förstörda!", berättar lilla Zack.

Vad de inte visste var att den dagen, medan mamma och son hade detta samtal om budgeten, hade en man lyssnat på deras ord och bestämt sig för att försöka hjälpa dem så gott han kunde...

Den vinglösa ängeln som skulle göra Malisa och Zacks dag oförglömlig och känsloladdad heter Lito Mason och med dessa ord berättade han själv om varför han hade utfört en sådan solidarisk och generös gest för att hjälpa denna familj i svårighet: "Den kvinnan hade uppenbarligen en stram budget just då, och jag förstår det, det händer oss alla den här tiden på året, när barnen börjar skolan igen. Jag frågade den 11 -åriga pojken, "vilka skor tycker du om?" Han sa: "Jag vill bara ha något som är bekvämt"; Det räckte med de orden! Då sa jag till honom att jag skulle ha köpt det paret han ville ha..."

Och det gjorde han!

Advertisement

Mamma Malisa blev självklart rörd av den generösa gesten från denna främling och hon beskrev honom som "en ängel som kommit ner på jorden för att hjälpa dem i detta svåra ögonblick": "Han tittade plötsligt bara på mig och sa till mig: "Jag vill bara säga en sak, den här killen behöver ett par bra skor att ha på fötterna och han måste se bra ut när han börjar högstadiet. Välj bara skorna och oroa dig inte för priset. För första gången på länge såg jag Zacharys ansikte lysa upp och bli glad!"

En mycket rörande historia som visar oss än en gång att det att sträcka ut en hjälpande hand till dem som behöver det som mest alltid är det rätta valet!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack