Han ger sin mamma hennes drömbil för att tacka henne eftersom hon är den enda som alltid har trott på honom - TittaPaVideon.se
x
Han ger sin mamma hennes drömbil för…
En kille hittar sin hund som blivit kidnappad och färdas 1000 km för att rädda den En katt som blir lämnad ensam hemma råkar av misstag sätta på musik på högsta volym och blir anmäld av grannarna

Han ger sin mamma hennes drömbil för att tacka henne eftersom hon är den enda som alltid har trott på honom

14 September 2021 • Av sofia
910
Advertisement

Mamma är alltid mamma: hur gör man för att tacka henne varje dag för hennes ovillkorliga kärlek? Det finns många sätt att visa din närhet och kärlek till en förälder, men det känns ofta som att det aldrig är nog. En mamma kommer alltid att vara sina barns största anhängare, eftersom hon vet att hennes kärlek delvis kommer att bidra till deras framgång i livet.

Aloma Isaac Junior är en 27-årig nigerian som är känd på sociala medier under namnet Zicsaloma. Den unge mannen har lyckats bli känd och göra karriär som komiker. De flesta av hans anhängare följer faktiskt honom främst för att skratta. Vem är han skyldig all denna framgång? Säkerligen sin mamma! Zicsaloma vet hur mycket hans mamma har betytt för honom, eftersom hon var den enda som fullt ut trodde på hans förmågor. Idag går det inte en dag utan att han tackar henne och även om kärlek inte mäts i gåvor, har Zicsaloma beslutat att ge henne en snygg ny bil.

Zicsaloma är förmodligen känd för dem som använder tiktok eller instagram, eftersom han är väldigt stor på sociala medier (tänk bara att han följs av nästan 1 miljon människor på instagram). Hans framgång kom dock inte plötsligt då ​​den unge nigerianska mannen faktiskt fått arbeta hårt för att uppnå de resultat han förtjänade. För de som inte känner till honom slutförde Zicsaloma sina litteraturstudier vid universitetet och deltog sedan i en talangshow, där han fick visa upp sin naturliga musikaliska talang och nådde semifinalen. Hans karriär har dock genomgått en förändring från det ögonblick då han bestämade sig för att bli komiker. Idag kan du besöka hans instagramsida och skratta åt hans roliga sketcher. Kort sagt, för honom har den välförtjänta framgången äntligen kommit och hans mamma är självklart väldigt stolt över honom.
 
 

Zicsalomas karriär går så bra att han har bestämt sig för att ge en stor gåva till sin mamma, för att tacka henne för allt stöd hon har gett honom genom åren. Den unge mannen gav sin mamma en vacker bil, något som hans mamma sedan länge hade önskat sig och drömt om. Kvinnans reaktion var precis som Zicsaloma föreställde sig då hon hoppade av glädje, grät och hade svårt att tro sina ögon! Han säger själv att en bil verkligen inte räcker för att visa all sin tacksamhet, men att detta är den första av många gåvor han kommer att ge sin mamma. Välförtjänta presenter!

Advertisement
Zicsaloma vet mycket väl att kärlek inte köps med gåvor eller andra materiella saker, men vill ändå "skämma bort" sin mamma lite, för att tacka henne för allt det hon gjort för honom. Hans mamma har aldrig övergett honom och naturligtvis kommer han att göra detsamma med henne och aldrig lämna henne ensam.
 
 
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack