De har varit gifta i 45 år, men hon har Alzheimers sjukdom och blir rörd varje gång han friar till henne - TittaPaVideon.se
x
De har varit gifta i 45 år, men hon…
Varför blir händerna skrynkliga i vatten? Vetenskapens svar är fortfarande osäkert Ett cykelbud gör om sin cykel så att han alltid ska kunna ta med sig hunden som han räddat från gatan

De har varit gifta i 45 år, men hon har Alzheimers sjukdom och blir rörd varje gång han friar till henne

31 Augusti 2021 • Av sofia
1.474
Advertisement

Alzheimers är en hemsk och grym sjukdom som förstör livet för de drabbade och deras nära och kära. Som vi alla vet orsakar Alzheimers en progressiv minnesförlust och leder till extrema förändringar i beteendet och tänkandet hos dem som drabbas av denna fruktansvärda sjukdom. Hittills har tyvärr ännu inget definitivt botemedel upptäckts, det finns endast effektiva behandlingar för att bromsa sjukdomsförloppet. Det är svårt att leva tillsammans med en älskad som plötsligt inte längre känner igen oss, men ofta finns det inga andra alternativ.

Det finns de som, precis som mannen i videon som publicerades av en person på TikTok, inte ger upp trots att hans fru inte längre känner igen honom efter 45 års äktenskap och varje gång ber henne gifta sig med honom.

"Du påminner mig om min man", säger kvinnan i tårar, när hennes man ber henne på knä att gifta sig med honom med en förlovningsring i handen. Hon kommer inte längre ihåg det, men hon har varit gift med den mannen i 45 år. Videon publicerades av en person på TikTok vid namn thekatykat och visar den rörande scenen tillsammans med bakgrundsmusik. I videon i fråga har mannen klätt upp sig och gör sig redo för att be sin fru att gifta sig med honom och ge henne förlovningsringen, precis som om det var första gången. En scen som upprepas ungefär varje vecka och som varje gång ser samma epilog.

Varje gång brister kvinnan i tårar och säger ja. Varje gång.

En mycket rörande scen, omöjlig att titta på utan ett paket näsdukar till hands. Tyvärr berövar den här fruktansvärda sjukdomen den som är sjuk  alla minnen vilket gör att de glömmer allt och detta drabbar så klart även människor runt omkring dem. Lyckligtvis har ny teknik förmågan att föreviga även viktiga minnen och kärlekshistorier och deras kommer definitivt inte att bli bortglömd!

Vi lämnar dig med länken för att se videon ... plocka fram näsdukarna!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack