En kille flyttar hemifrån och firar sitt köp av ett nytt kylskåp på twitter: "För mig är det en viktig milstolpe" - TittaPaVideon.se
x
En kille flyttar hemifrån och firar…
Han ger sin mobbade klasskamrat tre väskor fulla med kläder eftersom han inte hade pengar för att köpa nya En hyresgäst förvandlar sin lägenhet till en soptipp med över 8 000 tomburkar och matrester utspridda överallt

En kille flyttar hemifrån och firar sitt köp av ett nytt kylskåp på twitter: "För mig är det en viktig milstolpe"

10 September 2021 • Av sofia
466
Advertisement

När vi äntligen lyckas lämna det hus där vi alltid har bott tillsammans med våra föräldrar inser vi omedelbart hur många problem vi står inför. Att leva ensam är faktiskt inte så lätt som man kan föreställa sig. Bland de många saker du behöver lära dig att tänka på finns det räkningar att betala, matinköp att göra varje vecka och apparater att köpa. Alla till synes enkla saker för dem som länge varit vana vid att leva helt självständigt. För en ung människa, å andra sidan, är det inte lätt att tänka på allt och ibland kan även köpet av ett kylskåp bli ett stort mål att uppnå...

Ett viktigt köp

Just så var det för Mariano Cantero, en ung man som bor i Resistencia i Argentina och som firade köpet av ett helt nytt kylskåp på Twitter. Ett mål som han hade satt upp själv under en tid, med tanke på kostnaden för dessa vitvaror. Efter månader av tröttsamma uppoffringar och besparingar hade Mariano äntligen råd med allt det han behövde.

I tweeten säger den argentinska killen att många människor på nätet retat honom på grund av hans till synes "normala" köp. För dessa människor är det att köpa ett kylskåp ingen stor grej med tanke på deras ekonomiska resurser. För Mariano, å andra sidan, var det ett stort personligt framsteg, även med tanke på den dramatiska situation som Argentina upplever just nu.

Ofta räcker faktiskt inte unga människors lön till för att klara alla de dagliga utgifterna och man måste ständigt vara aktsam på hur mycket man spenderar. För Mariano, liksom för många andra ungdomar som flyttar hemifrån, är varje dag ett nytt äventyr där man försöker så gott man kan.

Trots all den kritik han fått, fanns det även många människor på nätet rörda av den unga argentinarens entusiasm som bestämde sig för att dela sina historier om när de själva blev självständiga. Dessutom berömde många människor på internet honom för att han lyckats spara så mycket pengar att han kunde betala för kylskåpet i en omgång. Ingen liten summa med tanke på de många utgifterna som man tvingas möta varje månad.

Vi vet hur svårt det är att börja om från början och sköta stora inköp själv. Av denna anledning, önskar vi den här killen allt det bästa nu när han äntligen kommer att kunna bjuda in sina vänner på middag utan att behöva förvara matresterna i de svalaste hörnen av huset. Grattis till ditt nya köp Mariano!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack