En 99-årig mormorsmorsmor blir modell tack vare sitt barnbarns hjälp och hennes kosmetika - TittaPaVideon.se
x
En 99-årig mormorsmorsmor blir modell…
En mamma går ut och springer och lämnar sin lilla son ensam hemma - mannen tycker att hon är Vid 73-års ålder åker han skateboard som en tonåring och hans skatekunskaper har imponerat på människor världen över

En 99-årig mormorsmorsmor blir modell tack vare sitt barnbarns hjälp och hennes kosmetika

25 Augusti 2021 • Av sofia
1.163
Advertisement

Mode har ingen ålder. Världen är full av variation och har tusen olika nyanser. Det första man tänker på när man talar om mode är catwalks med supermodeller och deras raffinerade eller excentriska klänningar. Ändå kommer den här historien att förvåna dig genom att visa en sida av mode som du kanske aldrig skulle ha tänkt på. Precis som man brukar säga är det aldrig för sent för att uppfylla sina drömmar och en 99-årig dam har bevisat detta genom att bli en fullvärdig modell tack vare sitt barnbarn och hennes kosmetikaföretag...

När Laney Crowell bestämde sig för att besöka sin mormor Helene Simon för att fira sin nittionionde födelsedag, hade hon ett minst sagt lysande förslag. Hennes företag hade letat efter en modell för sina reklamkampanjer under en längre tid, men teamet hade inte ännu lyckats hitta rätt ansikte.

Plötsligt kom en snilleblixt, nämligen att mormor Helene skulle ha varit kosmetika företagets nya ansikte. Den äldre kvinnan hade under flera år varit en direktkonsument av företagets produkter.

Till en början verkade dock Helene vara fast besluten att tacka nej. Hon tyckte inte att det var en bra idé på grund av sin höga ålder. Mormorns svar på hennes barnbarns förslag var ett övertygat: ”Absolut inte.” Så Laney frågade sina 14 000 följare på sociala medier om råd. Efter bara några minuter kom svaren och alla verkade vara entusiastiska.

Tanken att en nästan 100-årig dam skulle vara företagets ansikte utåt gjorde hennes följare på instagram extremt entusiastiska och ivriga att se den äldre damen i reklamkampanjen. Deras entusiasm verkade vara tillräckligt för att få Helene att ändra sitt svar till ett övertygat "ja!"

Advertisement

Saie är känt för att erbjuda kosmetika och foundation för människor i alla åldrar och hudtoner. När Helene äntligen bestämde sig för att följa med sitt barnbarn för en fotosession insåg hon hur roligt det var att vara stjärnan i showen!

I reklamkampanjen har Helene visat upp en viss typ av mascara och den verkar faktiskt vara perfekt för henne. Trots att hon tvekade ett tag insåg Helene till slut att hon hade gjort ett bra val genom att delta vid hennes barnbarns produktlansering, kanske var detta hennes sista chans i livet att få vara modell.

"Jag älskade att vara i studion", säger hon. ”Fotografen var snäll och väldigt rolig. Det var definitivt ett nöje att få mitt hår och smink fixat" avslutar Helene. Bilderna talar faktiskt för sig själva! Helene är så strålande vacker att hon aldrig verkar ha gjort någonting annat i sitt liv än att posera som modell!

Vi beundrar verkligen denna tuffa mormor för sitt mod och sitt öppna sinne!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack