De tar ett DNA-test på sin hund och får reda på att den är kusin till deras förra husdjur - TittaPaVideon.se
x
De tar ett DNA-test på sin hund och…
En flicka ger bort sina kläder till en mobbad klasskamrat: En äldre människa använder hårtorken som hastighetsmätare för att få bilar som kör för fort att sakta ner

De tar ett DNA-test på sin hund och får reda på att den är kusin till deras förra husdjur

15 September 2021 • Av sofia
470
Advertisement

Ibland är det inte lätt att skilja oss från våra husdjur för alltid. Efter många år tillsammans fyller våra hundar vårt liv och blir en integrerad del av vår familj. Utan dem skulle livet inte vara detsamma. Tyvärr kan de dock inte finnas hos oss ​​för alltid och en dag måste vi acceptera deras försvinnande. För att övervinna detta känsliga ögonblick finns det de som bestämmer sig för att vara utan djur ett tag och de som istället beslutar att skaffa en ny hund som en familj från Chicago bestämde sig för att göra. Deras nya valp förde dock med sig en otrolig överraskning...

Vi befinner oss i Chicago, USA, där en familj blev positivt överraskad efter att ha adopterat en ny hund efter deras lilla hund Gretas sorgliga död.

Faktum är att Greta kom in i parets liv efter att ha adopterats av Heartland Animal Shelter. Den lilla flickan hade vistats på djurhemmet i Chicago ett tag efter det att de räddat henne från gatan. Den mycket söta hunden Greta kände sig som hemma på mycket kort tid efter det att de tagit hem henne och blev genast en i familjen.

Tyvärr dog Greta vid 14-års ålder och lämnade ett stort tomrum i sin mattes och husses hjärta.

För att hedra Gretas minne beslutade hennes ägare - cheferna för ett företag som producerar munkar - att donera 100% av försäljningen av sin nya munk "For Greta". Alla insamlade pengar gick till Heartland Animal Shelter för att hjälpa behövande djur utan hem.

Advertisement

Huset kändes dock alltid tomt, så paret insåg att de fortfarande hade mycket kärlek att ge. En vacker dag bestämde de sig därför för att adoptera en ny hund som fysiskt liknade Greta. De bestämde sig för att kalla henne Frida.

En icke-slumpmässig likhet med tanke på vad veterinärerna kom fram till efter flera analyser och DNA-test: Frida innehade 6% av generna hos hunden som avlidit några månader tidigare. De två djuren kan faktiskt betraktas som kusiner i alla avseenden. En oväntad nyhet som rörde ägarna djupt.

Nicole sa i ett uttalande: ”Liksom de flesta som delar sina liv med ett djur är vi förkrossade över förlusten av vår hund, Greta. När vi hittade Frida visste vi att hon var avsedd att vara en del av vår familj, men vi hade ingen aning om att hon också var från samma biologiska familj som Greta."

Det verkar som att ödet ibland spelar en viktig roll i våra liv och det faktum att Frida var en del av deras tidigare hunds familj är ett tydligt bevis på detta!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack