En hund rymmer hemifrån för att nå sin matte på arbetsplatsen eftersom den trodde att den blivit övergiven - TittaPaVideon.se
x
En hund rymmer hemifrån för att nå…
Han förlorar synen plötsligt, men finner hoppet åter tack vare en ledarhund:

En hund rymmer hemifrån för att nå sin matte på arbetsplatsen eftersom den trodde att den blivit övergiven

04 September 2021 • Av sofia
991
Advertisement

Varje gång de ber oss att beskriva våra hundar, bland de tusen egenskaper som vi kan känna igen finns det i synnerhet två som är absolut oundvikliga: lojalitet och trohet.

Hundar är som människor trots sina svansar och tassar, eftersom de kan anpassa sig till alla situationer precis som vi skulle och framför allt kan de uppleva de allra renaste känslorna såsom kärlek och att bli knuten till de människor som tar hand om dem varje dag under hela livet. En hund som tydligt visade all den kärlek som en hund faktiskt kan känna var Indy, en söt liten hund från Connecticut som, utan att tveka gjorde en gest som inte gick obemärkt förbi.

via: WSFB 3

Indy är mycket förtjust i sin matte, en tjej som heter Liza Thayer. En dag var Liza tvungen att tillfälligt åka till en annan stad för att fira en väns bröllop och hade lämnat Indy hos sina föräldrar för att ta hand om henne. Med känslan av att hon inte skulle återvända gjorde att hunden trodde att hennes matte hade övergivit henne och, guidad av sin instinkt, väntade hon på att Lizas föräldrar skulle ta med henne till parken för att fly.

I verkligheten reste Indy inte utan mål, tvärtom, hennes mål var att nå Lisas arbetsplats, Deep River Nursing Home. Lyckligtvis kom hunden mycket väl ihåg var byggnaden låg, och det beror på att flickan då och då tog med henne till jobbet för att muntra upp de äldre och funktionshindrade som hon tar hand om. Indy sprang i 3 kilometer och efter 15 minuter sågs hon av övervakningskameror som sitter på vägen bredvid äldreboendet. Enligt Indys resonemang kunde Liza tydligen inte vara någon annanstans än på jobbet, eftersom hon inte var hemma.

Ungefär två timmar efter flykten blev ägaren till anläggningen medveten om Indys närvaro och, efter att ha känt igen henne, ringde han omedelbart Lizas föräldrar. Under tiden hade den lilla hunden välkomnats av de boende på äldreboendet som uppskattade hennes sällskap och gav henne många läckerheter att äta under tiden. Efter att ha fått bekräftelse från Lizas föräldrar följdes Indy hem.

Som tur var fick tjejen omedelbart besked om händelsen och kände sig oerhört tacksam för hur det hela slutade: ”Jag tackar alla mina skyddsänglar för att de tog hem Indy. Vi har verkligen tur som har så många som tar hand om oss”.

Advertisement

Det kan inte ha varit lätt för Liza att få reda på att hennes hund kände sig övergiven och hon hade förmodligen också skuldkänslor över att Indy var så desperat att hon rymde och sprang alla dessa mil ensam, med risken för att gå vilse eller bli påkörd av en bil.

Slutet gott, allting gott och nu är Indy tillbaka på sin favoritplats, nämligen i famnen på sin matte.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack