En hundvalp avlivas på djurskyddshemmet, men vaknar upp efter bara några minuter och blir adopterad av en kärleksfull familj - TittaPaVideon.se
x
En hundvalp avlivas på djurskyddshemmet,…
Han är en av de största grand danois hundarna i världen men är En bil blockerar cykelbanan så en cykel väljer att köra över bilen för att komma fram

En hundvalp avlivas på djurskyddshemmet, men vaknar upp efter bara några minuter och blir adopterad av en kärleksfull familj

15 Augusti 2021 • Av sofia
17.742
Advertisement

Den här valpens historia skiljer sig inte särskilt mycket från många andra övergivna valpars berättelser, nämligen att eftersom de inte har hittat någon ny ägare blir dessa djur kvar en kort stund i burarna och - efter en tid - väljer man att låta dem somna in för alltid. En mycket sorglig lösning på problemet med herrelösa hundar som även är tufft för operatörer och veterinärer som försöker ta hand om dem alla, men som tyvärr är avgörande för att upprätthålla en viss balans inne på djurskyddshemmen som annars riskerar att bli överbelastade. Men historien om den här hunden tog en oväntad vändning.

Precis som varje första dag i månaden fick veterinären på djurskyddshemmet utvärdera hur många djur som hade blivit kvar på hemmet och vilka av dem som hade bott där sedan länge. En liten svart valp, som redan hade bott på hemmet sedan många veckor tillbaka, hamnade genast överst på listan över hundar som skulle avlivas.
 
Det var med ett tungt hjärta som veterinären var tvungen att injicera en dödlig dos sömntabletter. När hunden väl hade somnat, lämnade den på sängen i väntan på att andetagen långsamt skulle blekna och lämna denna värld för alltid. "Även om det är rutinoperationer för ett djurskyddshem", sa läkaren senare, "är det något som alltid lämnar en bitter smak i munnen. Så jag gick därifrån för att utföra de andra dagliga rutinerna".
 
 
 
 

Väl tillbaka i läkarstudion välkomnades veterinären av den lilla hunden som viftade på svansen. Lite trött, förstås, men frisk och kry trots allt. Vid denna tidpunkt blev läkaren både förvånad och rörd av denna lilla valps vitala kraft. Så han delade historien på facebook, bad användarna om hjälp och förklarade att han inte kände för att upprepa proceduren på denna lilla vovve. Efter det att den överlevt fick valpen många förfrågningar om adoption och blev till slut adopterad av en man från Colorado.

Tyvärr har de flesta gatuhundar övergivits av sina ägare. Kom ihåg att denna typ av beteende, förutom att det är en hemsk handling ur moralisk synvinkel, även anses vara ett allvarligt brott i många länder. Hur kan man överge en sådan liten valp?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack