En bil blockerar cykelbanan så en cykel väljer att köra över bilen för att komma fram - TittaPaVideon.se
x
En bil blockerar cykelbanan så en cykel…
En hundvalp avlivas på djurskyddshemmet, men vaknar upp efter bara några minuter och blir adopterad av en kärleksfull familj En pojke säljer isglass för att hjälpa sin fattiga familj, men när hans vagn av misstag går sönder köper en främling alla hans glassar

En bil blockerar cykelbanan så en cykel väljer att köra över bilen för att komma fram

15 Augusti 2021 • Av sofia
3.725
Advertisement

Initiativet från en cyklist som fann cykelvägen blockerad av en bil och istället för att gå runt den, bestämde sig för att köra över den med sin cykel, väckte en stor debatt.

Vi behöver väl knappast säga att alla de människor som använder cykeln varje dag backade upp honom och hyllade hans gest. En stor grupp medborgare som är väl medvetna om problemet med att inte kunna passera på cykelbanan på grund av bilar och som varit tvungna att lära sig att undvika bildörrar som plötsligt öppnas och att bli omkörd av lastbilschaufförer.

via: 24horas.cl

Händelsen ägde rum i den mexikanska delstaten Queretaro, där även cyklarna blev fast i trafiken. Orsaken? En bil parkerad på cykelbanan som hindrade cyklarna från att passera. Medan många cyklister blev irriterade över förarens bristande respekt för vägreglerna, fanns det en cyklist som inte tappade hoppet.

Fast besluten om att hon skulle passera på cykelbanan, med eller utan bil, tog hon tag i sitt tvåhjuliga fordon och tog sig över bilen genom att bokstavligen promenera på den. Alla blev förvånade över kvinnans handling, som jobbar som cykelbud för ett företag som levererar mat hem till folk och som uppenbarligen hade bråttom att leverera.

Hennes gest filmades och publicerades på sociala medier, där allmänhetens åsikter bokstavligen delas bland dem som säger "Hon gjorde rätt! Nu kommer den oförskämda föraren att lära sig en läxa!" och de som istället sa "Hon borde ha visat respekt för bilen! Hon kunde ha skadat den!". Bland de sistnämnda finns de medborgare som känner igen sig i bilistens situation som inte kunde parkera sitt fordon någon annanstans. Det är förarna som älskar sin bil och som aldrig skulle vilja se någon kliva upp på den med ett par skor på fötterna och garanterat inte med en cykel.

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack