Hon räddar en björnunge från ett zoo i svårighet och den blir hennes husdjur - nu är de oskiljaktiga - TittaPaVideon.se
x
Hon räddar en björnunge från ett…
Den här mannen övervakar samma bro varje dag - på 13 år har han räddat mer än 300 personer som velat hoppa

Hon räddar en björnunge från ett zoo i svårighet och den blir hennes husdjur - nu är de oskiljaktiga

24 Juli 2021 • Av sofia
83.014
Advertisement

Vi är alla vana vid att föreställa oss ett husdjur som en hund eller en katt eller till och med en fågel i en bur eller en exotisk fisk i ett genomskinligt akvarium fullt med vatten. Istället finns det i världen en del ovanliga situationer långt ifrån bullret från de stora städerna som har en helt annan uppfattning om vad ett husdjur kan betyda. Tänk bara att den här kvinnan som bor i Sibirien har lyckats övertyga en djurpark som gått i konkurs om att låta henne adoptera en björnunge och nu är de praktiskt taget oskiljaktiga!

Hennes namn är Veronika Dichka, hon bor i staden Novosibirsk, norr om Sibirien, och har blivit känd på nätet tack vare sina bilder som publiceras på instagram. Hon berättar med hjälp av sina roliga och samtidigt ovanliga bilder om sin extraordinära vänskap med Archie, en björn som hon adopterat från en djurpark som gått i konkurs.

Den här brunbjörnen var bara en liten unge när det lokala zoot i den nordsibiriska staden gick i konkurs. Då platsen var tvungen att stänga omedelbart innebar detta att Archie inte hade någonstans att bo, så när denna omtänksamma och djurälskande kvinna fick höra talas om hans osäkra öde och frågade om hon kunde adoptera björnen tackade djurparken ja!

Advertisement

Veronika berättar om sitt otroliga förhållande med björnen Archie i ett inlägg på instagram: "Archie ser mig som en familjemedlem. Vi delar maten, han sover i min famn när han är rädd och gömmer sig bakom mig. Vi räddade honom från ett zoo som höll på att gå i konkurs, men vi kan inte släppa ut honom i naturen eftersom han har bott i fångenskap under hela sitt liv. Archie tillbringar varje dag tillsammans med oss ​​och är galet förälskad i vattnet. Han gillar verkligen när jag tar med honom till nya platser, så den här fotosessionen där vi fiskar tillsammans var ett riktigt nöje för honom!"

Eftersom det inte rör sig om utrotningshotade djur kan brunbjörnar betraktas som husdjur i Ryssland, åtminstone när det gäller Sibirien. i Archies fall kan det faktum att han räddades från fångenskap ge ägaren ett särskilt tillstånd, särskilt eftersom hela hans björnfamilj är uppfödda i fångenskap och han inte skulle kunna klara sig själv i en skog.

Och att döma av Veronicas foton verkar Archie ha mycket roligt när han spenderar dagen tillsammans med sin favoritmänniska, tycker du inte det?

Advertisement

Vänskapen mellan en människa och en björn är inte något man hör om varje dag, men den extraordinära och söta historien om Veronicas räddning av den här brunbjörnen får oss att inse att allt är möjligt här i livet. Det räcker med att bo i Sibirien och adoptera en björnunge från ett zoo som gått i konkurs. Enkelt, eller hur?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack