Ett färgat par adopterar en vit flicka som övergivits av sin mamma trots att de har olika hudfärg - TittaPaVideon.se
x
Ett färgat par adopterar en vit flicka…
En 81-årig kvinna förälskar sig i en 45-årig man som hon träffade på nätet och nu är de lyckligt gifta En byggnadsentreprenör förstör en byggnad som han precis låtit bygga för att han inte fick betalt för jobbet

Ett färgat par adopterar en vit flicka som övergivits av sin mamma trots att de har olika hudfärg

02 Augusti 2021 • Av sofia
7.128
Advertisement

Där det finns kärlek finns det ett hem. Dessutom känner denna djupa och enorma känsla som finns i varje människas liv inte till några hinder, hinder, språk- eller färgskillnader. Men idag finns det fortfarande de som inte tycker att  människor borde adoptera barn med en annan hudfärg, som om det vore en legitim orsak för att inte ge kärlek, en familj och ett hem till dem som verkligen behöver det oavsett var man kommer ifrån...

Detta är historien om Tierra och Patrick Hamm, ett par som försökte skaffa barn men tyvärr inte lyckades. De träffades när de bara var 18 år gamla och de visste redan från början att de ville ha en stor familj. Tierra hade själv fem syskon så hon visste verkligen vad termen "storfamilj" innebar.

Tyvärr spelade dock ödet Tierra Hamm ettfruktansvärt spratt, nämligen att hon inte kunde få biologiska barn. Tillsammans med sin man Patrick försökte hon till och med med insemination, men utan att lyckas...

Den andra vägen som paret Hamm valde var att försöka bli fosterföräldrar för att åtminstone få chansen att adoptera ett barn i behov av kärlek och en ny familj. Mindre än en månad efter det att de båda officiellt blev fosterföräldrar fick de ett telefonsamtal som förändrade deras liv. Det var en 15 månader gammal tjej vid namn Felicity som behövde ett tillfälligt hem, eftersom den biologiska mamman var väldigt ung och var tvungen att gå tillbaka till skolan. Det enda problemet? Den lilla tjejen var vit, medan de var ett svart par: "Skulle det vara ett problem för er?", hade socialarbetaren sagt till dem; ”Den där lilla tjejen behöver en familj, vi bryr oss inte om färgen på hennes hud!” var parets svar på den frågan.
 
 
 
 
Advertisement

Strax därefter gav Felicitys biologiska mamma upp vårdnaden om sin dotter, så Tierra och Patrick blev adoptivföräldrar till den lilla flickan: "Det var den mest bitterljuva känslan att veta att en mamma kunde älska sina barn så pass mycket att hon var villig att ge upp den delen av sitt liv. Jag kommer alltid att vara tacksam gentemot henne för det hon gav mig och för hennes uppoffring!", säger Tierra Hamm.

Efter adoptionen av lilla Felicity var paret värd för två andra barn i huset som behövde förändra sina liv och hitta en ny familj som kunde ge dem kärlek. Nu har Tierra och Patrick tre icke-biologiska barn, alla med vit hud trots alla dem som fortfarande tittar snett på dem när de går hemifrån eller vistas på offentliga platser!

Tierra säger: "Vår hudfärg är kanske inte densamma, men du kan inte tala om för mig eller mina barn att vi inte är en familj. Vi lever i ett övervägande vitt samhälle och har inte mött svårigheter eller rasism, vilket jag är mycket tacksam för. I en familj behöver man inte matcha varandra. Vartefter våra barn blir äldre diskuterar vi hudfärg mer och mer. Barn vet att vår hudfärg är annorlunda, men de bryr sig inte. Även om vi inte har berört temat rasism är det många som stirrar, särskilt när barnen ropar "mamma" eller "pappa!"

Det viktigaste i denna familj är att det finns kärlek. Hudfärgen kanske inte "överensstämmer" som vissa säger, men inför denna känsla som är så ren och djup finns det inga hinder eller skillnader som kan stå i vägen. Låt oss komma ihåg att trots våra individuella skillnader är vi alla människor som lever på samma planet och att vi alla tvingas möta samma erfarenheter och samma svårigheter i livet.

Låt oss alltidminnas det!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack