En flicka är ledsen över att hon måste skaffa glasögon så människor på nätet tröstar henne genom att visa sina - TittaPaVideon.se
x
En flicka är ledsen över att hon måste…
Hon gifter sig med en delfin, men när den dör beslutar hon sig för att hon ska leva som änka resten av livet Han tar med sig sin gamla och sjuka hund på en sista promenad ute i friska luften

En flicka är ledsen över att hon måste skaffa glasögon så människor på nätet tröstar henne genom att visa sina

22 Juli 2021 • Av sofia
9.589
Advertisement

Det är väldigt lätt för barn att känna sig annorlunda, den minsta lilla utseendemässiga defekten kan lätt göra att man blir retad av sina kamrater. "Glasögonorm" eller "blindstyre" är bara några av de uttryck som barn med glasögon kan tvingas stå ut med. Efter att ha fått reda på att man är närsynt kommer därför ett barns största oro att vara: "och vad kommer alla andra tycka om mig?" Bland dessa finner vi lilla Olivia som nyligen har köpt ett par nya glasögon. Men hennes morbror fick en lysande idé för att muntra upp henne, nämligen att lägga upp en tweet som omedelbart blev viral!

via: Daily Dot

Det här är hennes morbrors tweet...

”Det här är min systerdotter Olivia. Hon är 6 år och fick sina nya glasögon i morse. Liksom jag är hon närsynt och måste bära dem för alltid. Som du kan se är Olivia inte särskilt glad. Skulle någon glasögonbärare där ute kunna ge henne lite stöd? Jag kommer att läsa alla svar för henne."

Tweeten fick omedelbart stor uppmärksamhet och fick mer än 100 000 likes och mer än trettio tusen svar för att trösta den nedstämda lilla flickan. Här är några av de trevligaste kommentarerna:

"Hej! Jag älskar dina glasögon! De är så söta och trendiga, de är perfekta för dig, du är så gullig! Jag har använt mina hela livet och ibland gillar jag att variera med färgade bågar. Plus att du tar hand om dina ögon och gör dem starkare".

Advertisement

"Glasögon är riktigt coola eftersom du kan ta med dem överallt och se fantastiska saker."

"Åh, Olivia var inte ledsen! Dina glasögon är helt fantastiska och de passar dig verkligen. Jag har ett blått par och ett lila par eftersom jag inte kunde hitta ett lika snyggt rosa par som de du har. Jag är också närsynt. Du kommer att trivas bra med dina nya glasögon och du kommer att vara väldigt glad över att du kan se ordentligt."

"Hej kära Olivia! Du ser verkligen underbar ut i glasögon. Så snygg att min hund bad om att få låna ett par av mina glasögon för att vara en del av vårt team! High five eftersom du nu är en del av klubben för superspeciella barn som har glasögon! ".

Advertisement

"Tala om för henne att ingen någonsin kommer att se så cool ut som hon gör med sina glasögon!"

"Hej Olivia! Jag fick också glasögon när jag var i din ålder, men dina är MYCKET snyggare än mina. De är eleganta och rosa är en super söt färg. Kom ihåg att du ser fantastisk ut!".
 
Kort sagt, efter all denna uppmuntran kommer lilla Olivia säkert att kunna le igen med sina sprillans nya glasögon. Vi är helt övertygade!
 
 
 
 
Tags: BarnBerättelser
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack