En städerska brister ut i tårar när hennes arbetsgivare ger henne huset som hon jobbat i under flera år - TittaPaVideon.se
x
En städerska brister ut i tårar när…
15 kvinnor som vänt sig till en makeupartist och förvandlats till 18 bilder från förr som visar att våra far- och morföräldrar verkligen såg ut som skådisar

En städerska brister ut i tårar när hennes arbetsgivare ger henne huset som hon jobbat i under flera år

22 Juli 2021 • Av sofia
11.147
Advertisement

Det finns ingen skam i att arbeta som hembiträde och städa ett eller flera hus som inte är dina egna för att försörja sig. Många mammor med ett eller flera barn att försörja och som har problem med att nå slutet av månaden väljer faktiskt att ta på sig rollen som städerska för att dra in lite extra pengar för att kunna köpa mat och andra nödvändiga varor till sina barn. Men detta är inte alltid lätt, och Cara Simmons, en trebarnsmamma som städar hus för att försörja sig, vet detta mycket väl.

Cara är en outtröttlig mamma och kvinna som är mycket professionell och noggrann på sitt arbete. Hon bor i Cleveland i USA och arbetar som hushållerska för en kvinna som heter Mary Jo och hennes familj. Tyvärr hade kvinnan problem i privatlivet, även om hon gjorde allt hon kunde för att få pengarna att räcka för att möta sina tre barns behov, tog tröttheten övertaget för Cara.

Cara hade blivit inlagd mer än en gång för nervsammanbrott och kraftig stress, men hade ingen aning om att hon snart skulle bli "offer" för ett skämt som bokstavligen skulle förändra hennes liv. Mary Jo och Glo Nicholson (städerskans syster) hade kontaktat Prank it Forward, en förening som organiserar "välgörenhets skämt", och hade en plan. En dag ringer Mary Jo kvinnan och ber henne komma för att träffa en personen som vill erbjuda henne ett jobb. När hon kommer till platsen märkte städerskan direkt att något var fel. Den nya arbetsgivaren, en skådespelerska som fått betalt för iscenesättningen, sa till henne att huset redan hade städats och att Cara bara skulle sätta sig vid bordet och njuta av en gourmethummermiddag med hummer. Vad var det som höll på att hända egentligen?

Sedan plötsligt ringer det på husets dörrklocka ...

Advertisement

Utanför dörren fanns några flyttkillar som bar in paket fulla av hennes personliga tillhörigheter i huset. Cara var chockad, hon kunde inte tro vad som höll på att hända, tills Mary Jo och städerskans syster Glo Nicholson sa till henne att allt var iscensatt och att huset nu var hennes. När de gav henne nycklarna sa de till henne: "Det här är ditt hem, du kan stanna här resten av livet, du kan dela det med dina barn, du kan dela det med dina barnbarn, det här är till dig!"

Som väntat brast Cara Simmons ut i tårar. Hon kunde inte tro att hon nu hade ett eget hus och att hyran från hennes tidigare lägenhet snart skulle vara ett minne blott. Kvinnan kramade om sina tre barn och tackade sin arbetsgivare från hjärtat.

Cara är en mycket speciell mamma och arbetar hårt så hon förtjänade verkligen ett lyckligt slut som detta: "Cara är en extraordinär person, en extraordinär syster, hon är osjälvisk och arbetar hårt. Hon skulle ta av sig sin tröja för att ge den till dig för att hjälpa dig!"

Och om den kärleksfulla systern säger det, så måste det ju vara så!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack