x
Hon har fyllt 72, men på bilderna från…
En kvinna ser en äldre man arbeta under solen och beslutar sig för att Han var fattig och kunde bara äta en gång om dagen, nu är han framgångsrik och arbetar på NASA

Hon har fyllt 72, men på bilderna från hennes födelsedag ser hon knappt ut att vara 40

06 Juli 2021 • Av sofia
3.003
Advertisement

Att åldras är oundvikligt, men idag finns det ett antal produkter och lösningar som fördröjer denna så naturliga del livet som så många kvinnor och män hatar. Ingen har ännu upptäckt livets magiska elixir, men det finns människor som vet hur man ska göra för att hålla sig ung. Ett iögonfallande exempel på detta är den amerikanska designern som är av kinesiskt ursprung, Vera Wang. Kvinnan firade sin 72-årsdag i juni 2021, men när man tittar på bilder på henne verkar det som att tiden stannat för många år sedan i hennes fall. Från bilderna av hennes fest ser det ut som att hon fyller 40 och inte 70! Så vad är hennes hemlighet? Den berömda designern har några tips att dela med sig av...


När vi tänker på en sjuttioårig kvinna föreställer vi oss en gråhårig mormor med rynkor och kläder som passar hennes ålder. Vera Wang passar verkligen inte in på denna beskrivning. Trots sina 72 år dök hon upp på sin födelsedagsfest i en lång, färgglad klänning och mycket långt, mörkt hår. Det är normalt att häpnas och undra om Vera Wang verkligen är 72 och om hon för flera år sedan kanske hittat någon magisk formel som gör att hon lyckas hålla sig i form.
 
 
 

Vilka är då hennes tips för att hålla sig ung? Först och främst, låt dig inte bli besatt av ålder och tidens gång, du måste ta hand om din kropp oavsett dessa tankar och enbart på detta sätt kommer du att kunna leva ett bättre liv utan att låta dig överväldigas av negativitet. Bland de mer "praktiska" tipsen rekommenderar Vera Wang dock att du arbetar, sover tillräckligt och att undvika för mycket sol. En god vana att ta efter från modern asiatisk kultur skulle faktiskt vara att applicera lite solskyddskräm på ditt ansikte varje gång du lämnar hemmet.

Det kanske mest överraskande är att designern inte är särskilt förtjust i fysisk aktivitet. För henne är det tydligen inte en så viktig aktivitet i hennes dagliga skönhetsrutin.

Advertisement

En sak som är säker är att vissa tips fungerar bättre för en del människor och mindre för andra. Tyvärr (eller lyckligtvis) har nyckeln till evig ungdom ännu inte upptäckts och för dem som vill hålla sig i form finns det bara "gamla hederliga metoder" såsom motion, god kosthållning, rätt mängd sömn och att man tar hand om sig själv.

Förutom kroppen måste man även ägna sig åt sinnet. Endast genom att ta hand om dig själv kan du komma till den punkt där "åldern inte är ett hinder".

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack