En brud lämnar bröllopsfesten för att hjälpa sin ko att föda en liten kalv - TittaPaVideon.se
x
En brud lämnar bröllopsfesten för…
En kvinna som arbetar på en smyckesbutik avslöjar en otrogen kille och varnar tjejen: Vid 8-års ålder uppfinner hon en varmvattenberedare som drivs av solenergi för fattiga familjer som inte har råd att köpa en värmepanna

En brud lämnar bröllopsfesten för att hjälpa sin ko att föda en liten kalv

26 Maj 2021 • Av sofia
654
Advertisement

När man har en mycket stark passion för något verkar allt annat hamna på andra plats, även på din bröllopsdag. Det är en av de viktigaste dagarna i livet för ett par som har bestämt sig för att tillbringa hela sitt liv tillsammans, i nöd och lust, men en nödsituation är alltid en nödsituation. Möt Jessa och Ben, ett par från Gorae i Australien enade av den gemensamma passionen för sin bondgård och... för sina kor!

via: CBC News

Jessa och Ben träffades på en pub och blev omedelbart förälskade. De delade båda samma passion för livet på bondgården, för odling och för kor, så pass mycket att när de äntligen bestämde sig för att gifta sig gjorde de det på landet på sin egen gård. Även om det var ganska komplicerat att organisera ett bröllop och en mottagning på grund av covid, hade paret beslutat att skjuta upp bröllopet till år 2021.

Vid det första tillgängliga datumet missade Jessa och Ben inte chansen att fira sitt bröllop, men de hade aldrig kunnat föreställa sig att en av korna på deras gård skulle bestämma sig för att föda samma kväll som mottagningen. Kon i fråga heter Drama och hade börjat få värkar på festkvällenVid klockan 22.30 hade en vän till familjen som också är bonde varnat paret för att Drama snart skulle föda sin kalv och att hon skulle behöva hjälp.

Jessa tvekade inte en enda sekund och rusade genast mot Dramas stall: "De som känner mig blev absolut inte förvånade över vad jag gjorde. Min man var hemma och kokade te till människor och någon kom in och gav honom nyheten, varpå han svarade: Jessa är där nere i leran, eller hur?"

Advertisement

Det bästa av allt är att Jessa inte ens funderade på att byta kläder och gå in i stallet med något bekvämare på sig, istället bestämde hon sig för att ta sig dit och hjälpa kon Drama fortfarande iförd sin vackra vita klänning. Det säger sig självt att den fina och dyra klänningen var helt nedsmutsad med lera efter hennes försök att hjälpa kon att föda sin efterlängtade kalv.

Så småningom fick Jessa välkomna kalven Destiny, torka bort leran från händerna och återvända som om ingenting hade hänt till sin bröllopsfest...

Självklart blev alla de som såg henne i sin leriga bröllopsklänning förvånade och frågade henne vad som hade hänt. Jessa och Ben var dock mycket glada för det som hade hänt den kvällen och efter att ha sett till att kalven och dess mamma hade det bra efter födseln dansade de med de andra gästerna till sent på natten och bruden tog inte av sig sin vita klänning förrän 04:30 på morgonen!

När allt kommer omkring, som Jessa själv sa: "det är bara en klänning!"

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack