Ett nygift par kritiseras för att ha erbjudit olika alternativ av sin buffé beroende på bröllopsgåvan: "Om du spenderar mer får du bättre mat" - TittaPaVideon.se
x
Ett nygift par kritiseras för att ha…
En 7-årig dotter bidrar till hushållets utgifter - en mammas metod för att lära sitt dotter värdet av pengar

Ett nygift par kritiseras för att ha erbjudit olika alternativ av sin buffé beroende på bröllopsgåvan: "Om du spenderar mer får du bättre mat"

11 Maj 2021 • Av sofia
1.326
Advertisement

När ett par bestämmer sig för att gifta sig måste de ofta, förutom ceremonin, även tänka på mottagningen. Man bör fatta beslut såsom var man ska hålla den, när och framför allt vad man ska bjuda gästerna på som har kommit dit, kanske till och med från någonstans långt därifrån, bara för att fira en vän eller en släkting. Vanligtvis väljer man en middag eller lunch med en förutbestämd meny eller en trevlig buffé. Beroende på antalet gäster kan du naturligtvis bestämma mängden mat och alla möjliga variationer. I dessa fall är det normalt att göra några misstag, framförallt eftersom man bara vill erbjuda sina gäster det allra bästa på sin bröllopsdag, men beslutet från ett anonymt par orsakade stark diskussion redan från början. På inbjudan till bröllopet specificerades det att gästerna skulle erbjudas olika bufféer beroende på hur mycket de skulle ha spenderat på bröllopsgåvan. Absurt, eller hur?

via: DailyMail

Tydligen är det inte "bara tanken som räknas". För detta gifta par är beloppet som spenderas på deras bröllopsgåva relevant och exakt vad som kommer att erbjudas i utbyte på tallriken dagen för mottagningen beror på just detta. På inbjudan var allt tydligt specificerat - ett val som inte bara fick gästerna att diskutera utan också tusentals människor som, efter att ha läst om denna historia blev upprörda över hur det här paret bestämde sig för att behandla sina gäster. Kort sagt, om du spenderar mer äter du bättre mat. Kan man särbehandla folk så på ett bröllop?

För under $ 250 kunde gästerna äta kyckling eller svärdfisk, med en utgift på mellan $ 250 och $ 500 blev du automatiskt "silvergäst" och fick njuta av kokt lax eller kött. Slutligen, för de mer "generösa" som spenderade upp till $ 1000 på gåvan till brudparet erbjöd de en lyxig filé eller en hel hummer. Sist på listan fanns det också de som, inte hade begränsat sig alls när de köpte presenter och dessa skulle ha fått en flaska champagne som tillägg (de som alltså valt att spendera den blygsamma siffran $ 2500 på sin gåva!).

Som om detta inte var tillräckligt var extrautgiften för att kunna äta en vegetarisk eller kosher måltid även överdrivet då endast de som spenderade 1000 $ hade rätt att få tillgång till denna kategori av rätter! Jag menar, föreställ dig att behöva betala 1000 dollar för några gratinerade grönsaker och kanske lite potatis... lite för mycket, eller hur? Många av gästerna var faktiskt inte alls nöjda med behandlingen och detta är väl ingen överraskning. Även många människor på nätet som läst detta har klagat och kritiserat det gifta paret hårt för detta olämpliga val. Det finns de som säger att de aldrig skulle acceptera en sådan inbjudan och de som skrev kommentarer såsom: "du kan behålla din biff, 5 dollar för kycklingen blir bra".

Vad tycker du om detta "ovanliga" val från brudparets sida? Håller du med om att "den som betalar mer, äter bättre" eller är du för en enhetlig meny? Skriv till oss i kommentarerna!

Tags: WtfBröllopAbsurt
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack