En nyfiken hund fastnar i ett hål i muren medan den spionerade på grannarna - räddad av brandkåren - TittaPaVideon.se
x
En nyfiken hund fastnar i ett hål i…
En gorilla ser en nybliven mamma med sin bebis och svarar genom att visa sin unge genom glaset Under en fotografering kastar sig brudgummen i vattnet för att rädda en pojke som höll på att drunkna

En nyfiken hund fastnar i ett hål i muren medan den spionerade på grannarna - räddad av brandkåren

12 Maj 2021 • Av sofia
1.830
Advertisement

Alla vet att hundar har en mycket kraftfull och mycket speciell näsa, de kan inte bara fånga dofter, ljud och andra element som vi människor inte kan uppfatta, utan de är också mycket nyfikna. Det verkar som att våra kära fyrbenta vänner bara inte kan låta bli att hamna i situationer som inte tillhör deras vardagliga liv, och därför får de ofta problem. Som den stackars hunden som är huvudperson i den här berättelsen, som på grund av hur nyfiken hon var på vad hennes grannar gjorde... fastnade i ett hål i muren!

via: Globo 1
image: Globo 1

Den här otroliga händelsen ägde rum i Sabarà, i storstadsregionen Belo Horizonte i Brasilien. Den lilla huvudpersonen i denna absurda historia heter Mel och hon är en hund på ett år och åtta månader med en livlig, busig och väldigt nyfiken personlighet. Hennes ägare Rosangela Silva berättar att hunden var väldigt intresserad, varför vet man inte, av ett hål i väggen som delade deras trädgård från grannarnas: "Mel sover i ett separat område i huset och varje morgon öppnar vi dörren för att låta henne gå ut i trädgården. Ingen förstod orsaken till all denna nyfikenhet." säger Rosangela.

image: Globo 1

Tyvärr försatte Mels nyfikenhet henne i en svår situation. För att spionera på vad grannarna gjorde på andra sidan av muren gjorde, stack den lilla hunden på drygt ett år sitt lilla huvud genom hålet som skilde deras egendom från grannarnas. Det är dock synd att den nyfikna hundens huvud bokstavligen fastnade i muren och att djuret, darrande och rädd, inte längre kunde komma ut från hålet.

Rosangela var på väg att gå hemifrån för att gå till sin arbetsplats och lyckligtvis märkte hon att något var fel ute i trädgården. Mel låg på marken och försökte kämpa för att komma ut ur hålet utan att lyckas. Rosangela och några av hennes släktingar försökte få ut hunden, men efter mer än en och en halv timme hade de fortfarande inte lyckats.

Advertisement
image: Globo 1

Så småningom tvingades Rosangela och de andra att ringa brandkåren, som beväpnade med en hammare, började riva en del av skiljeväggen för att göra hålet större och se till att hunden Mel kom ut säkert och utan varken sår eller blåmärken. Det tog brandmännen en halvtimme att få ut hunden, men slutet gott, allting gott...

Nu mår Mel bra, Rosangela känner sig äntligen lättad och nu kan de fira den framgångsrika räddningen tillsammans. Är vi dock säkra på att den här läxan var tillräcklig för att få den nyfikna hunden att förstå att det kan vara oväntat farligt att snoka för mycket även om man är nyfiken på någon?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack