En skollärare erbjuder sig att bära en rörelsehindrad elev på ryggen för att hon ska få följa med på skolutflykten - TittaPaVideon.se
x
En skollärare erbjuder sig att bära…
Vid bara 11-års ålder har han återvunnit 1 miljon tomburkar och plastflaskor för att göra planeten till en bättre plats Han hittar en bebis övergiven i en buske tack var sin hund:

En skollärare erbjuder sig att bära en rörelsehindrad elev på ryggen för att hon ska få följa med på skolutflykten

07 Juni 2021 • Av sofia
1.471
Advertisement

Tänk dig att du är det enda funktionshindrade barnet i din klass och att du inte kan delta på en skolutflykt på grund av ditt fysiska tillstånd. Hur ledsen skulle du känna dig om du tvingades uppleva något liknande? Ryan Neighbors, en tioårig flicka förlamad från midjan och neråt på grund av ryggmärgsbråck, ville åka med sina klasskamrater för att besöka Ohio Park Falls, men tvingades möta ett stort hinder. Hur skulle hon kunna hålla jämna steg med sina skolkamrater om hon satt i rullstol? Ryans mamma kände sig väldigt orolig och ledsen, eftersom hon visste att hennes dotter ville åka på utflykten, precis som alla andra barn. För att försöka rädda situationen erbjöd sig en lärare från skolan, Jim Neighbors, att bära flickan på sina axlar hela dagen.

Jim Neighbors var inte ens en av Ryans lärare eller en lärare som någonsin hade haft något med den lilla flickan att göra, men när han fick höra talas om hennes situation tvekade han inte en ekund med att erbjuda sig som volontär till utflykten. Den lilla flickan blev naturligtvis superglad, äntligen skulle hon få åka på skolresa med sin klass, precis som alla andra barn! Ryans mamma, Shelly King, föreslog ett sätt för att underlätta transporten av sin dotter genom att resa med en speciell ryggsäck. Det var tack vare den här ryggsäcken som Jim Neighbors lyckades göra en av de mest speciella eleverna på Tully Elementary School i Louisville, Kentucky (USA) lycklig.
 
 
 

Ryan blev mycket glad och när hon fick chansen att se riktiga fossil var hennes glädje överväldigande. Hon kommer aldrig att kunna tacka den här läraren nog för den fina gåvan hon gett henne. Ryans mamma var också extremt tacksam gentemot Jim Neighbors, en man vars namn hon inte ens kände till, eftersom han inte ens var en av Ryans lärare. Förra året hade Ryan orättvist nog tyvärr inte kunnat delta vid skolutflykten just på grund av sitt tillstånd.

Advertisement

Ryans mamma delade bilderna av utflykten på sociala medier och fick ett stort antal positiva reaktioner och förmedlade ett mycket viktigt budskap: "Till alla de som tvingas sitta i rullstol: Låt ingenting stoppa dig! Var inte rädd för att be om hjälp. Det finns så många goda människor runt om i världen som vill hjälpa till."

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack