"Skaffa inte matchande tatueringar med dina vänner" En kvinna ångrar sig efter det att hennes bästa vän stulit hennes man - TittaPaVideon.se
x
"Skaffa inte matchande tatueringar med…
När verkligheten överskrider fantasin - 15 djur som Moder Jord skapat och som är unika i sitt slag

"Skaffa inte matchande tatueringar med dina vänner" En kvinna ångrar sig efter det att hennes bästa vän stulit hennes man

03 Maj 2021 • Av sofia
447
Advertisement

Du vet den där konstiga tonårsvanan att tatuera in en identisk symbol, fras eller bild tillsammans med din bästa vän? Ett slags kärleksbevis som involverar mycket pengar och ett "märke" på huden som aldrig kommer att försvinna igen, såvida det inte tas bort med ett annat, minst lika dyrt, ingrepp. Kort sagt, om du tänker göra detta val, se till att det verkligen är din bästa vän, annars kommer du att tvingas ta konsekvenserna! En kvinna som heter Nikki, som på TikTok har smeknamnet "stressymessydepressymama", delade en video där hon varnade alla för det stora misstaget med att skaffa matchande tatueringar och vad det kan innebära. Vad råkade den här kvinnan ut för? Jo, hennes bästa vännina hade ett hemligt förhållande med hennes man och lever nu lyckligt tillsammans med honom och uppfostrar deras barn som om de vore hennes egna. Vilken tur att hon var hennes bästa vän!

Nikki hade ursprungligen sett en video där en annan person uppmanade människor att dela det värsta misstaget i deras liv. Med tanke på att hon själv gjort ett mycket stort misstag ville Nikki dela det så fort som möjligt även för att varna andra. Kvinnan hade haft den osunda idén att skaffa en "partatuering" tillsammans med sin bästa vän eller åtminstone den människa som hon ansåg vara hennes bästa vän. Enligt Nikki, hade de känt varandra i 11 eller kanske 12 år, så pass länge att det verkar normalt att tro att de är bästa vänner. Något måste dock ha varit otydligt i vänskapen mellan de två, för efter alla dessa år blev Nikki djupt bedragen av sin så kallade "bästa vän". Nikki fick nämligen reda på att hennes man hade ett hemligt förhållande med hennes vän och tror du att tatuering, som skulle vara en symbol för deras stora vänskap, hjälpte till att lindra smärtan?

Idag är Nikki förkrossad av den här situationen, inte så mycket för tatueringen hon skaffade med sin vän men för hur hennes liv har förändrats på ett mycket drastiskt sätt. Hennes man lever idag lyckligt tillsammans med hennes vän och de tar båda hand om Nikkis barn. Kort sagt, den tatueringen kommer nu att för alltid påminna henne om att hennes "bästa vän" inte bara har stulit hennes man utan att hon också uppfostrar hennes barn istället för henne!

Förhoppningsvis hittar Nikki snart ett sätt att ta bort den smärtsamma tatueringen!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack