De har uppfunnit en silikondräkt för alla de som inte vill träna på gym - TittaPaVideon.se
x
De har uppfunnit en silikondräkt för…
Hon tvingas sälja sitt drömhus för att hon ser grannarna duscha från köket En kvinna går till läkaren för en undersökning och försvinner sedan ut i tomma intet, polisen hittar henne igen 42 år senare

De har uppfunnit en silikondräkt för alla de som inte vill träna på gym

22 April 2021 • Av sofia
934
Advertisement

Har du alltid drömt om att ha en perfekt kropp utan att röra en muskel och utan att nödvändigtvis gå till gymmet för att svettas tre gånger i veckan? Då är den här nya roliga dräkten något för dig. Taobaos senaste skapelse håller på att spridas runt om i världen, ett kinesiskt företag som alltid har varit involverat i tillverkningen av silikondräkter som passar perfekt för alla typer av kroppsbyggnad och som ofta används av medicinska och hälsoskäl. Men den här dräkten som vi vill visa dig idag har allt utom ett medicinskt syfte!

image: Ebay

Denna extraordinära och roliga silikondräkt tillverkad av det kinesiska företaget säljer redan som smör i solsken på Ebay och kan köpas i tre delar, beroende på användarens behov. Du kan bara köpa den nedre delen, den övre eller hela överkroppen som om det var en komplett sportdräkt.

Men den här sportdräkten är unik och skiljer sig från alla de du sett hittills...

image: Ebay

Taobao bodysuit är utformad speciellt för alla de killar som absolut inte vill gå till gymmet och träna i flera timmar med att lyfta skrot för att få muskler. Att ha den här kinesiska dräkten på sig kommer nästan att få dig att känna som om du verkligen har dem utan att ens behöva anstränga dig. Även om du är smal, har lite mage eller vill dölja din lathet, har Taobao lösningen och när du tar på dig den kommer det att se ut som att dina biceps och triceps är tagna ur en actionfilm !

Advertisement
image: Ebay

Silikondräkten från Taobao kan köpas både komplett eller i delar, antingen den övre eller den nedre delen. Varje "del" i denna roliga skapelse kostar cirka 200 dollar, vilket i slutändan om du tänker på det är en liten kostnad jämfört med den tid det tar att bygga upp riktiga muskler efter att dessutom ha spenderat mycket pengar på ett gymkort för ett år (eller flera) för att bli en riktig bodybuilder!

image: Ebay

Men oroa dig inte, Taobao har lösningen för alla er latmaskar där ute. Nu behöver du inte längre oroa dig över att tvingas arbeta hårt i flera år med träning och vikter för att komma i form och bygga upp avundsvärda muskler för allt du behöver göra är att spendera "futtiga" 200 dollar för att få de biceps och triceps du alltid har drömt om... direkt i brevlådan!

image: Ebay

Vad tycker du om denna absurda dräkt?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack