Den här familjen spenderar av misstag 10 000 dollar på ett abonnemang på Disney+ i tron om att ha köpt biljetter till Disney World

av sofia

03 Januari 2024

Den här familjen spenderar av misstag 10 000 dollar på ett abonnemang på Disney+ i tron om att ha köpt biljetter till Disney World
Advertisement

En familjesemester är alltid efterlängtad, särskilt för barnen. De är ett bra tillfälle för att spendera lite extra tid tillsammans och njuta av lite välförtjänt avkoppling. Men det går inte alltid som man skulle vilja, det kan uppstå problem som till och med skulle kunna äventyra hela familjens semester.

Advertisement

De köpte fel biljetter

De köpte fel biljetter

Disney+

Den här historien delades av Andie Coston, en 41-årig amerikansk kvinna. Hon berättar att hon och hennes familj på 16 medlemmar bestämde sig för att tillbringa semestern på Disneyland i Florida. Hennes 78-åriga föräldrar bestämde sig för att köpa biljetter, i form av presentkort, till alla familjemedlemmar för totalt 10 000 dollar. Några dagar före avresan upptäckte de dock ett mycket allvarligt problem när de försökte ange koderna på parkens hemsida.

Advertisement

Slutet gott, allting gott

Slutet gott, allting gott

Pixabay

Morföräldrarna hade köpt prenumerationer för 10 000 dollar på Disney Plus, streamingplattformen för filmer och tv-serier.

Videon blev omedelbart viral och många försökte hjälpa familjen genom att ge dem råd eller dela liknande berättelser. Efter några ögonblick av rädsla lyckades familjen dock kontakta Disneylands kundtjänst och konvertera Disney Plus-prenumerationen på 10 000 till 10 000 i presentkort för att komma in i parken.

Detta är inte den enda historien om misstag som uppstått vid köp av biljetter till olika evenemang. En engelsk kvinna, till exempel, spenderade 377 pund på vad hon trodde var biljetter till en show av hennes favoritkomiker men när hon slutfört beställningen insåg hon att hon hade köpt biljetter till en basketmatch. Även i det här fallet slutade allt bra då pojkvännen lyckades sälja dem vidare och köpa rätt biljetter.

En engelsk kille köpte dock en biljett till en biofilm istället för en biljett till Coldplay-konserten. Den här historien är ännu mer intressant eftersom Coldplay själva, efter att ha sett hans tweet, personligen bjöd in honom till en av deras konserter i Amsterdam.

Disney World, den mest kända nöjesparken i världen

Disney World, den mest kända nöjesparken i världen

Spmartin15/Wikimedia Commons - CC BY-SA 4.0

Disneyland Florida, även känt som Disney World, invigdes 1971 och täcker ett område på cirka 122 kvadratkilometer. Den består av fyra nöjesparker, vattenparker och flera attraktioner, plus att den innehåller resorter, hotell och många restauranger.

Där arbetar över 57 000 anställda som varje dag sköter underhållet av parkens attraktioner och tar hand om besökarna.

Det är en perfekt plats för en semester med barn, kostnaden för en dagsbiljett är cirka 90 dollar men för att njuta fullt ut av parken rekommenderar vi minst 5 dagars besök.

Inuti kan du hitta alla typer av attraktioner, med sådant som rör allt från teknik till riktiga djur.

Om Florida är för långt bort kan du alltid välja Disneyland Paris, den största nöjesparken i Europa, som öppnades 1992. Den består av två nöjesparker, en inspirerad av den amerikanska Disneyland-parken och den andra som fokuserar på film och show. Även i detta fall finns det olika boendealternativ inom parken.

Det är definitivt en unik upplevelse, att prova minst en gång i livet.

Advertisement