Hon bestämmer sig för att gifta sig med sig själv, men skiljer sig 90 dagar senare: "Jag har träffat någon annan" - TittaPaVideon.se
x
Hon bestämmer sig för att gifta sig…
En anonym jultomte donerade en skåpbil och 10 000 dollar till ett par i svårighet med 12 barn Han blir änkling men fortsätter att ta hand om sin frus julsstjärna som efter 20 år är helt gigantisk (+VIDEO)

Hon bestämmer sig för att gifta sig med sig själv, men skiljer sig 90 dagar senare: "Jag har träffat någon annan"

26 November 2021 • Av sofia
1.083
Advertisement

Bröllopsdagen är inte bara en av de viktigaste dagarna i en människas liv, utan det är också ett av de mest allvarliga besluten som en människa kan fatta i livet. Att bestämma sig för att gifta sig med en annan person innebär inte bara att man erkänner att man älskar sin partner, utan det betyder också och framför allt att man bestämmer sig för att dela hela sitt liv med henne eller honom, ett hem, glädje och sorg, tillfredsställelse och besvikelser, praktiskt taget allt från små till stora saker.

via: Daily Star

Det finns en kvinna som har bestämt sig för att ta detta enorma steg helt ensam och fira sitt livs största kärlek, den mest bestående av dem alla, nämligen kärleken till sig själv. Hon heter Cristiane Galera, är 33 år gammal och är en mycket känd influencer och modell i Brasilien. Trots att det i det sydamerikanska landet inte är möjligt att fira ett bröllop med enbart en person på ett officiellt sätt, har hon aldrig låtit sig avskräckas och lyckades organisera ett perfekt bröllop med gäster, mottagning, lång vit klänning, blommor och så vidare. Det enda som saknades var en partner som i detta bisarra fall var Cristiane själv.

Ett märkligt fall av så kallad "sologami" som var ett medvetet val. Efter flera års försök bestämde sig kvinnan för att inte lita på män längre och därför tog hon ett modigt och samtidigt ovanligt beslut: hon valde att gifta sig med sig själv, hennes livs största kärlek!

I ett inlägg på Instagram ville Cristiane öppna sig för människor på nätet genom att tillkännage den goda nyheten att hon numer var lyckligt gift med sig själv!

Det här är hennes ord, som uppenbarligen väckte en hel del uppståndelse: "Ja gott folk, det är sant! Jag har bestämt mig för sologami och jag har bestämt mig för att gifta mig med mig själv. Jag firar min kärlek till mig själv och jag vill inspirera andra kvinnor till att lägga mer vikt vid sin självkänsla! Har du någonsin undrat om den här trenden skulle ta fäste?! Hahaha! Kan ni tänka er att den här nyheten även har gett upphov till stark debatt här i Brasilien och även utanför landets gränser... Jag får tusentals meddelanden från män och kvinnor över hela världen värld som vill gifta sig med mig... Synd, bara att jag inte kommer att begära skilsmässa inom någon snar framtid!"

Synd bara att Cristiane cirka 90 dagar efter det att hon firat sin sologami bestämde sig för att skilja sig från sig själv eftersom hon träffade en man som hon blev galet kär i, men trots allt sa den 33-åriga kvinnan att hon inte ångrade det hon hade gjort och att kärleken till sig själv bör vara en av de viktigaste sakerna i en människas liv!

Vad tycker du om historien om denna kvinna? Bättre att vara ensam än att vara i dåligt sällskap, eller?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack