15 komiska bilder på killar som driver med alla de kvinnor som lägger upp onaturliga bilder på sociala medier - TittaPaVideon.se
x
15 komiska bilder på killar som driver…
En mamma låter sin son slicka på kundvagnar och äta sand: En 9 år gammal pojke tar sin adoptivbror i famnen för första gången och lyckas inte hålla tillbaka tårarna

15 komiska bilder på killar som driver med alla de kvinnor som lägger upp onaturliga bilder på sociala medier

05 Maj 2021 • Av sofia
52.941
Advertisement

Sociala medier har idag blivit språngbrädan för vår självkänsla. Vi tenderar ofta att fotografera oss själva och att bli fotograferade i extremt onaturliga poser, men som kanske visar vår bästa sida och framhäver vår skönhet på bästa sätt. I dessa fall är det faktiskt inte direkt spontaniteten som spelar en central roll, utan snarare det faktum att alltid vilja framstå som "vacker och perfekt". Det verkar främst vara kvinnor som strävar efter detta tillstånd, som ofta låter sig skildras i situationer som är tänkta att se ut att vara en del av vardagen, men som är planerade och organiserade in i minsta detalj. Vackra tjejer som äter pizzor eller hamburgare utan att någonsin bli smutsiga, som vaknar på morgonen och redan är sminkade och har perfekt frisyr, eller som kramar sin partner i det som verkar vara perfekt ljus. Det är inget fel med att alltid vilja se bra ut, men många exempel av detta slag har nu blivit en enkel måltavla för dem som gillar att skämta. Några killar har apropå detta skapat en hel instagramsida där de på ett skämtsamt sätt driver med de absurda ställningar och ansiktsuttryck som många tjejer använder på sociala medier. Resultatet är extremt roligt!

1. "Idag börjar mitt nya liv som singel!"

Du vet när ett förhållande med en kille slutar illa? I dessa fall är det många tjejer som åker på en "tröstresa" med någon av sina bästa vänner och bland de många stunder tillsammans med vännerna får det definitivt inte saknas en bild vid solnedgången vid havet. Det är vid detta tillfälle som de med ett ansiktsuttryck som tyder på styrka och stolthet försöker visa för världen (men särskilt för killen som gjort slut) att "Nu börjar mitt liv som singel!".

2. "Mmm, gumman, vilken god pizza! Vilken avkopplande stund!"

När du anordnar en tjejkväll för att äta pizza och lägga en ansiktsmask, måste man väl fånga den på bild? Dessa två killar har med mycket humor fångar stämningen på dessa berömda tjejkvällar.

Advertisement

3. "Åhh, vilken underbar ny ansiktskräm"

Viljan att tala om för alla andra handlar inte egentligen om hur bra produkten är, utan mer om hur len vår hy är. Alla måste veta det. ALLA.

4. "Hej gumman, lite välförtjänt avkoppling"

5. Det här är vad vänner är till för!

Advertisement

6. Varje tjej som precis avslutat sitt träningspass eller har vandrat i naturen, självklart utan minsta lilla svettdroppe

Det spelar ingen roll hur tröttande eller förödande träningspasset var, för trots den fysiska ansträngningen kommer inte utseendet på något sätt att ha påverkats. Perfekt, i form och till och med sminkad!

7. Om du inte lägger upp åtminstone en sådan bild med din partner, tror de inte ens att du har åkt på semester!

Hand i hand med din partner... det spelar ingen roll om du befinner dig i ett naturparadis eller på ett köpcenter nära ditt hem, för det viktiga är att föreviga det ögonblicket. Utan ett sådant foto skulle många tjejer känna sig "borttappade".

Advertisement

8. Cupcakes i parken!

Cupcakes är en återkommande klassiker på bilderna av de "populära" tjejerna som lägger upp allt på sociala medier. Även om man inte gillar dem, ser de alltid bra ut. Eller detta är åtminstone vad folk verkar tycka.

9. "Jag är klar, ses om 10 minuter!"

Advertisement

10. När han inte svarar på meddelanden men du försöker fokusera på något annat

Skickade du ett meddelande till honom för 24 minuter sedan, men han har fortfarande inte svarat dig? Det är då man börjar få konstiga idéer och måste koncentrera sig på allt annat för att inte verka vara en "psykopat". Ett varmt bad, lotion, avkoppling, det första att läsa osv ...

11. En klassiker

12. "Idag känner jag mig snygg, men jag kanske tar ner den här bilden sen"

Ett annan klassisker är fotot i spegeln, med en annan lika klassisk bildtext, som du ännu inte visste fanns på dagordningen om man är en populär influencer.

13."Planer för helgen?!"

14. "Titta vem som gifte sig idag!"

15. Innan hon hinner få till en snygg bild kommer badvattnet att ha blivit iskallt...

Vi hoppas att vi lyckades få dig att le med det här roliga fotogalleriet! Om du gillade det du såg kan du besöka den officiella instagramsidan.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack