En kvinna får en underbar födelsedagspresent från sina barn - de kommer hem med hennes pappa - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En kvinna får en underbar födelsedagspresent…
En kille som äntligen tagit sin examen delar bilder på det golv han sovit och studerat på - han gav aldrig upp

En kvinna får en underbar födelsedagspresent från sina barn - de kommer hem med hennes pappa

07 April 2021 • Av sofia
353
Advertisement

Familjen är verkligen en av de viktigaste sakerna i en människas liv och det kan finnas många tillfällen när vi inte fullt ut visar all vår kärlek och vårt intresse gentemot till exempel våra föräldrar. Ofta är det livets omständigheter som distraherar oss och håller oss på avstånd, även om det är mot vår vilja. Många människor lider av att vara ifrån sin familj, tänk bara på studenter som pluggar långt hemifrån eller äldre människor som ofta är ensamma. I samband med coronavirusepidemin har detta tillstånd av ensamhet verkligen förstärkts för dem som tidigare lyckades bära tyngden av avståndet. Den bästa gåvan, i dessa fall, är att få träffas och äntligen kunna krama om varandra igen och detta är precis den gåva som "navarroj__" på twitter gav  sin mamma på hennes födelsedag. Äntligen fick hon krama om sin pappa igen efter mycket lång tid!

Det finns ingen bättre födelsedagspresent än en fest med en återförenad familj, håller du inte med?

Inför sin mammas födelsedag hade denna omtänksamma son beslutat att organisera en fest med många överraskningar. Tillsammans med några andra släktingar lyckades han faktiskt få sin mamma att återförenas med sin pappa. Videon där de ser varandra för första gången på länge är riktigt rörande, också för att kvinnan naivt tror att hon öppnar en gåva som vilken annan som helst. När hon, efter att ha lyft kartongen inser att det är hennes pappa, sätter hon händerna på ansiktet av chocken och kramar honom hårt. De kramas länge och verkar inte vilja släppa varandra. Kvinnan hade inte sett sin pappa på länge, eftersom mannen var bosatt i Mexiko.

Hon kunde inte tro att hennes pappa stod framför henne. Alla släktingar var spända när hon skulle öppna sin present, och i videon från scenen kan man höra kvinnan bland applåder och skratt. När presentpappret hade tagits bort fanns fortfarande kartongen kvar som skulle lyftas... och här ser man cowboyhatten och leendet hos en gammal man som inte ville något hellre än att krama om sin dotter igen!

Vi lämnar er med videon från den rörande scenen och vi är säkra på att den kommer att få även dig att le!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack