Bruden stannar halvägs längs med altargången och "sjunger" en sång för sin döva man på teckenspråk

av sofia

27 Mars 2021

Bruden stannar halvägs längs med altargången och "sjunger" en sång för sin döva man på teckenspråk
Advertisement

När det finns kärlek med i bilden spelar ingenting någon roll. Denna starka känsla som förenar oss människor i olika former, lyckas övervinna alla svårigheter och hinder som kan uppstå på livets resa. Det stämmer verkligen att den som är djupt förälskad i en annan person inte har glasögon för att filtrera verkligheten, allt verkar klart och tydligt. En sak som Elizabeth och Scott som träffades av en slump år 2016 på en dejtingapp vet mycket väl.

via Daily Mail UK

Advertisement
ade londa/YouTube

ade londa/YouTube

Elizabeth träffade Scott först 2016 genom Tinder, en populär dejtingapp. De började skriva till varandra, men mannen hade inte avslöjat för kvinnan att han var döv, åtminstone inte till en början. Han var väldigt rädd för att Elizabeth skulle bli "rädd" och inte vilja fortsätta relationen. Men kvinnan, som hade kikat igenom Scotts sociala medier, hade redan upptäckt att mannen spelade i Australian Deaf Wallabies, en musikgrupp bestående av döva människor.

Elizabeth lät sig inte avskräckas och ville fortfarande träffas och umgås med Scott.

Advertisement
ade londa/YouTube

ade londa/YouTube

Deras första dejt, som paret säger, var kärlek vid första ögonkastet och kvinnan, trots att hon mycket väl visste att Scott var döv, hade aldrig känt sig så "lyssnad på" av någon som hon gjorde med honom. Det var definitivt ett tecken på ödet, och efter två år bestämde sig Elizabeth och Scott för att gifta sig!

Kvinnan, som redan var mamma till två barn, följdes till altaret av de äldste av de två, Dominic, och på den dagen som var rörande för alla, hade hon bestämt sig för att göra en rörande och samtidigt extraordinär överraskning för sin framtida make ....

ade londa/YouTube

ade londa/YouTube

Elizabeth följdes av sin äldsta son Dominic till början av altargången där hon stannade utan att gå fram direkt. Scott väntade på henne på andra sidan och förstod inte varför hans framtida brud inte närmade sig, men här kommer den rörande överraskningen: Musiken till den romantiska låten "A Thousand Years" av Christina Perri börjar spelas och kvinnan börjar "sjunga" den för Scott med Auslan, teckenspråket som används i Australien.

Scott har förmågan att förstå ungefär 60% av människors ord genom att studera läpparnas rörelse och av den anledningen hade Elizabeth beslutat att hon skulle lära sig teckenspråk perfekt för att få honom att förstå exakt alla de romantiska orden i sången som hon hade valt att tillägna honom...

ade londa/YouTube

ade londa/YouTube

När Scott började förstå vad överraskningen var, kunde han inte hålla tillbaka tårarna, djupt rörd av den låt som tillägnats honom i en stund som var rörande för alla gäster. Ett enastående ögonblick som sågs av hundratusentals människor på YouTube, där videon publicerades år 2018.

Vi erkänner att ett ögonblick som detta fick även oss att fälla en tår. Vi önskar Elizabeth och Scott ett liv fullt av kärlek, tillfredsställelser och ro!

Advertisement