En ung sjuksköterska har akut behov av en bil men har inte råd och det slutar med att en okänd man ger henne sin bil

av sofia

17 Mars 2021

En ung sjuksköterska har akut behov av en bil men har inte råd och det slutar med att en okänd man ger henne sin bil
Advertisement

En vänlig handling mot en främling kanske inte är lika vanligt nuförtiden och det är kanske av den anledningen som historier som den vi nu ska berätta för dig får så mycket värde. Vem skulle, efter att ha fått höra om en ung arbetande students svårigheter, vara redo att ge henne sin bil? Tro det eller inte, men detta var precis vad Dan Laguardia gjorde när han, medan han var på väg att byta bil hos en återförsäljare mot en BMW, råkade höra konversationen mellan Kayla Cooper och en säljare. Kvinnan hade uppenbarligen inte tillräckligt med pengar för att lämna handpenning och riskerade att gå därifrån tomhänt.

via Facebook / Seoul Fields

Advertisement
Facebook / 10News – ABC San Diego KGTV

Facebook / 10News – ABC San Diego KGTV

Kayla Cooper är en ung sjuksköterska som för att finansiera sina studier har två deltidsjobb. Eftersom hon är mycket upptagen mellan studier och arbete insåg hon att hon verkligen behövde en bil för att kunna förflytta sig snabbare. Hennes frenetiska liv är inte lätt, men precis som alla studerande försöker Kayla göra sitt bästa. Hon hade dock aldrig kunnat förvänta sig att en okänd människa skulle visa henne all denna vänlighet!

Kayla hade åkt till ​​en återförsäljare för att få reda på vilken bil som skulle passa in i hennes budget, och hon var mentalt redo att köpa. Hon behövde verkligen en bil så snart som möjligt. Besvikelsen över att ha upptäckt att praktiskt taget ingen av dessa bilar låg inom hennes budget var ett hårt slag. Hon skulle inte kunna köpa någon bil. Dessutom hade hon inte ens råd att lämna handpenning.

Advertisement
Facebook / Seoul Fields

Facebook / Seoul Fields

Dan Laguardia befann sig vid samma plats just då och ville byta in sin gamla Toyota för att köpa en BMW. När han hörde Kaylas ord insåg Dan att han egentligen inte behövde Toyotan så mycket, inte ens för bytet, så han bestämde sig snabbt för att ge den till den unga sjuksköterskan. Kayla kunde bokstavligen inte tro sina öron: "Mina händer skakade, för det var verkligen overkligt. Han erbjöd mig en bil. Hur kan någon vara så generös att ge bort sin egen bil?"

Kayla kommer aldrig sluta tacka den snälla främlingen. En vänlig gest som förändrade dagen (och inte bara det) för en annan människa. Vänlighet lönar sig alltid i slutändan!

Advertisement