"Tack för allt det du gör varje dag" De organiserar en överraskningsfest för det enda budet i staden

av sofia

14 Mars 2021

"Tack för allt det du gör varje dag" De organiserar en överraskningsfest för det enda budet i staden
Advertisement

Mitt i en ekonomisk kris och global pandemi har hela mänskligheten gått samman som ett tecken på solidaritet och ömsesidig hjälp. Även om det sker på distans, har alla gjort sin lilla del för att på ett konkret sätt försöka hjälpa de mindre lyckligt lottade. Det finns de som arbetar med detta varje dag, trots detta farliga virus som skördat många offer. Av denna anledning bör dessa människor hyllas.

via TODAY

Advertisement
Adam Bryce/Facebook

Adam Bryce/Facebook

En av dessa människor är Chad Turns, som arbetar som bud för UPS och som aldrig slutat arbeta, inte ens under pandemin, den långa och svåra perioden av "lockdown", där alla medborgare i Dauphin, Pennsylvania var fast i sina hem utan att knappt ha någon form av kontakt med omvärlden utom när det verkligen var nödvändigt.

Tchad var det enda budet som skötte leveranserna till den lilla staden och av den anledningen tvingades han ofta arbeta dubbla skift med en hastighet och effektivitet som egentligen krävde mer än en person. För allt det han har gjort och fortsätter att göra för människorna som lever i Dauphin har de beslutat att hylla honom...

Advertisement
Pubblicato da Adam Bryce su Martedì 2 marzo 2021

Videon som publicerades på Facebook av Adam Bryce, en medborgare i Dauphin, visar hur budet anländer med sin UPS-skåpbil och blir ordentligt överraskad. En grupp invånare i den lilla staden i Pennsylvania som han känner till mycket väl, eftersom han varje dag levererar paket och brev till dem, väntade på honom. En liten folkmassa som fanns där för att hylla honom och bjöd på tårta som ett tacksamhets tecken: "Alla vi vet hur speciell Tchad är. Om han tror att ett paket kan vara en present, och detta har hänt flera gånger, valde han att inte leverera det när barnen var ute på gården, utan gick tillbaka till sin skåpbil, och sedan kom han tillbaka till vårt hus när det blivit mörkt, eftersom han var orolig över att det kunde ha varit en gåva till något av våra barn och inte ville förstöra överraskningen!"

En så pass försiktig, medmänsklig och omtänksam kurir, som inte stannat upp en enda sekund trots den tuffa perioden av lockdown var de ju bara tvugna att hylla. Chad förtjänade det verkligen!

Advertisement