En ensamstående mamma till tre barn har inte råd att bygga om husets tak, men några okända människor hjälper henne att laga det gratis - TittaPaVideon.se
x
En ensamstående mamma till tre barn…
En ung mamma får sparken efter bara 10 dagar, chefens anklagelse: Gör-det-själv-frisyrer - 16 roliga klippningar som blivit katastrofala

En ensamstående mamma till tre barn har inte råd att bygga om husets tak, men några okända människor hjälper henne att laga det gratis

05 April 2021 • Av sofia
1.697
Advertisement

Den här ensamstående trebarnsmammans ekonomiska problem och hennes hälsotillstånd hade lett till att huset där hon bodde långsamt höll på att gå sönder, men lyckligtvis fick några godhjärtade främlingar höra talas om hennes situation och bestämde sig för att göra något konkret för denna stackars familj. Ibland är det just i vänliga och solidariska handlingar från okända människor som hoppet om människans godhet ligger och kvinnan som är huvudperson i denna berättelse är verkligen ett levande bevis på detta! 

via: CBS Boston
image: CBS Boston

Kvinnan heter Jane Cunningham och bor med sina tre barn i Sudbury, Massachussetts (USA). Denna ensamstående mamma gick igenom en mycket svår period, hon hade länge haft problem med hälsan som krävde både tid och pengar och samtidigt satte den amerikanska finanskrisen familjen ytterligare på prov.

En av de värsta konsekvenserna av denna svårighet att nå månadens slut var att husets tak delvis kollapsade på grund av väder och vind. Mögel trängde sig in i varje hörn av huset, och fåglar och små ekorrar började bygga bon i det trasiga taket. Någon var tvungen att göra något för att hjälpa den här familjen.

image: CBS Boston

Den första som gav Jane och hennes barn hjälp var grannen Melinda Johnson som öppnade en GoFundMe-sida för att kunna ge ekonomiskt stöd till takrenoveringen i familjen Cunninghams hus. Lyckligtvis fick sedan Dave Fenton, vd för Suffolk Construction Boston även reda på vad som hade hänt.

Mannen erbjöd sig att hjälpa Jane att bygga upp taket med hjälp av sina professionella byggarbetare och murare som arbetade för honom. Allt detta skulle de göra gratis, utan att hon skulle behöva betala en enda krona!

Advertisement
image: CBS Boston

Dave berättar: "Jag visste att det fanns mycket jobb att göra, så jag kontaktade några människor på mitt företag, några vi jobbar med som arbetar med att riva och sedan gick vi in ​​i Jane's hus och tog hand om mögelproblemet, den söndersmulade gipsväggen, en del eljobb och till viss del har vi gett denna behövande familj en säker plats på vilken de kan skydda sig från vinterkylan!"

Jane kunde inte tro att fullständiga främlingar var redo att göra allt detta för henne och hon blev både förvånad och rörd: "Jag är helt enkelt chockad över dessa människors vänlighet och detta förändrar verkligen både vårt sett att se på livet samt min och mina barns vandring genom livet!"

image: CBS Boston

En gratis renovering som lär oss en mycket värdefull sak, nämligen att främlingars vänlighet ibland kan göra stor skillnad!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack