Hon promenerar nästan 40 km om dagen för att komma till jobbet så kollegorna startar en insamling och köper en ny bil åt henne

av sofia

04 Mars 2021

Hon promenerar nästan 40 km om dagen för att komma till jobbet så kollegorna startar en insamling och köper en ny bil åt henne
Advertisement

Ju äldre man blir, desto mer vill man leva ett lugnt liv utan att behöva ta hänsyn till de tusen bekymmer som är en naturlig del av vuxenlivet. Tyvärr är detta ofta inte fallet. Darlene Quinn, en 60-årig kvinna, arbetar som paketansvarig för en känd internationell budfirma, men tyvärr har hennes bil gått sönder. Det innebär att Darlene under flera månader var tvungen att gå en 20 km lång sträcka till jobbet varje dag... och lika många på vägen tillbaka! En ganska ansträngande promenad, tänk dig själv att behöva gå den sträckan varje dag, bara för att komma till jobbet!

Lyckligtvis är Darlene omgiven av vänner och kollegor med ett hjärta av guld, som har hjälpt henne genom att ge henne en ny bil.

via Youtube / GoFundMe Campaign Update

Advertisement
Youtube / GoFundMe Campaign Update

Youtube / GoFundMe Campaign Update

Vi behöver väl knappas säga att Darlene blev mycket rörd när hennes kollega Josh Lewis berättade för henne att han tillsammans med de andra hade samlat in hela 8 625 dollar för att köpa en bil till henne som hon kunde åka till jobbet med. Med den summan lyckades Lewis och hans kollegor köpa en begagnad SUV till Darlene, så att hon kunde ta sig till jobbet på ett lugnare sätt. Darlene har arbetat inom den här branschen i 7 år och tar huvudsakligen hand om morgonskiftet som börjar klockan 4 på morgonen när det fortfarande är mörkt ute. En dag såg Lewis och hans chef henne promenera på gatan och insåg att hon inte längre hade en egen bil. De båda, liksom andra kollegor, började erbjuda henne skjuts till och från jobbet, tills dess att Josh Lewis öppnade en insamlingssida på GoFund Me.

Advertisement
Facebook / OZFM

Facebook / OZFM

Darlene grät av glädje när Josh berättade för henne om insamlingen som både personalen och även främlingar hade valt att donera pengar till. Kvinnan berättade för honom att hon skulle vilja tacka dem allihop, en och en. Nu behöver Darlene inte längre gå lika långt varje dag och kan bemöta sin arbetsdag med mer lugn.

En riktigt generös gest!

Advertisement