"Jag får rysningar" - 16 bilder som har förmågan att få oss att uppleva starka känslor - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
"Jag får rysningar" - 16 bilder som…
Hon lämnar katten ensam hemma, men sedan ser hon den

"Jag får rysningar" - 16 bilder som har förmågan att få oss att uppleva starka känslor

Av sofia
16.913
Advertisement

Vart vi än tittar kommer den värld vi lever i alltid att kunna bjuda på känslor som är unika i sitt slag. Oavsett om det är negativa eller positiva känslor, glädjetårar eller sorg. Oavsett om det är ett bländande leende inför naturens skönhet eller någon vi älskar, skulle vi inte kunna leva utan våra känslor. Av den anledningen har vi beslutat att samla några bilder från hela världen som kan få oss att uppleva mycket starka känslor, som om vi skulle åka på en berg-och dalbana. Är du redo att le och gråta samtidigt framför dessa unika bilder?

Se hur branta de gamla trapporna som tar turister till toppen av tornet i Pisa varje år är!

En bild som mer än andra visar ett sinnestillstånd, ensamhet...

Advertisement

En liten flicka glömde sin gosedjurskanin på tåget och plötsligt blev stämningen poetisk!

Det här trädets otroliga motståndskraft. Även om det nyligen har beskurits kommer det aldrig att ge upp!

Ibland, när man inte har några vänner att leka med, får man nöja sig... stackars barn!

Advertisement

Sorgen i ögonen hos detta vilda djur. På grund av skogsskövlingen har den förlorat sitt hem...

Samma bänk, samma minnen. Älskade morföräldrar, jag kommer aldrig att glömma er!

Advertisement

En burk full av mynt för att betala för kaffe, historien bakom denna bild är rörande

Personen som tog det här hjärtvärmande fotot berättar: "Min pappa är mentalt och fysiskt handikappad och kan inte arbeta eller tjäna pengar för att vara självförsörjande, men han har lagt undan några dollar den senaste månaden av någon anledning utan att jag visste det. När jag kom hem från jobbet idag läste jag  lappen bredvid mynten: Kaffepengar, hälsningar, pappa."
 
 
 

Varje gång det är oväder går min hund och hämtar sitt favoritgosedjur och håller det nära sig för tröst...

Advertisement

Den här mannen reste 2500 mil med flyg, 2 timmar med bil och vandrade i 6 timmar för att släppa ut sin frus aska i denna magiska ström...

Mannen som tog detta magiska och rörande fotografi älskade sin avlidna partner så pass mycket att han gjorde allt han kunde för att uppfylla hennes sista önskan. Han reste flera mil för att släppa ut hennes aska på hennes favoritplats, om detta inte är kärlek så vet vi inte vad!

Lyckan hos en forskare som precis gjort en viktig upptäckt

image: iKojan/Reddit

Bakom detta rörande fotografi döljer sig en extraordinär historia om framgång. Det här är Dr. Katie Bouman, datavetaren bakom den första digitala bilden någonsin av ett svart hål. Den här unga kvinnan utvecklade algoritmen som förvandlade teleskopdata till historisk fotografering och hyllades av den vetenskapliga världe för några år sedan!

Sådan farfar, sådan son!

Övverraskningen när man hittar en ankmamma med sina ungar framför dörren!

Personen som tagit det här gulliga fotot berättar: "Varje år kommer denna and med sina ungar till mitt hus och jag hjälper henne att ta hand om dem. I morse öppnade jag min dörr för att hitta 13 nya små pälsbollar som är så söta att jag inte kunde låta bli att släppa in dem! "

Jag och min syster återskapade ett gammalt foto. Härliga tider!

Det exakta ögonblicket då denna joggare upptäcker att han invaderat ett mycket, mycket speciellt foto... se vad som pågår i bakgrunden!

image: 123CJP/Reddit

Vad är bättre än att fira en lyckad behandling kemoterapi med dessa bedårande kattungar? Vilken minnesvärd dag!

Människan är ett djur som alla andra, men samtidigt är det som skiljer oss från andra djurarter det faktum att vi har ett samvete samt vår medvetenhet om oss själva och världen omkring oss. Inte för att andra djur inte kan uppleva starka känslor, men vi människor lever våra liv styrda av dem. Vad skulle vår existens vara utan adrenalinets spänning, ett plötsligt lyckorus, överväldigande tårar av sorg eller glädje eller helt enkelt en underbar utsikt. Utan dessa känslor skulle vi inte leva livet fullt ut och  skulle inte vara oss själva.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack