Han köper en stulen cykel men ger tillbaka den till ägaren och blir belönad för sin ädla gest - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Han köper en stulen cykel men ger tillbaka…
En präst blir fotad medan han predikar med en sjuk hund i knät eftersom han inte vill lämna den ensam Ett par kedjar fast sig i varandra vid handlederna i 3 månader - ett experiment för att testa deras kärleks styrka

Han köper en stulen cykel men ger tillbaka den till ägaren och blir belönad för sin ädla gest

18 Mars 2021 • Av sofia
1.746
Advertisement

De som använder cykel dagligen har en prioritet och det är att hitta alla nödvändiga strategier för att undvika att den blir stulen. Man kan köpa speciella hänglås, haka fast den med kedjor och parkera den i de mindre riskfyllda områdena i staden. Men tänk om din cykel blir stulen direkt från ditt hem? Det är inte helt otänkbart och är precis vad som hände med en man som emellertid hade turen att träffa en person med en extremt vänlig själ. Den här unga pojken kallar sig Ste Burke.

En kille från Liverpool blev erbjuden en billig cykel och började fundera över var den kom ifrån. Tre män närmade sig Ste Burke för att sälja en cykel till honom och killen blev misstänksam eftersom låset fortfarande satt fast på den, men bestämde sig ändå för att köpa den. Han tänkte omedelbart att cykeln hade blivit stulen, så han publicerade ett foto på twitter i hopp om att någon skulle känna igen den och därmed spåra den riktiga ägaren.

Pojken insåg vilken besvikelse det skulle ha varit för ägaren att plötsligt inte längre hitta en såpass dyr cykel, vars värde enligt Ste uppgår till cirka 1 500 €. Tweeten delades mer än 11 ​​000 gånger och tack vare det stora antalet delningar lyckades killen äntligen hitta ägaren som hade nycklarna till låset som fortfarande var fäst på cykeln och kvittot från köpet. Ste fick senare veta att cykeln hade stulits bara några dagar tidigare och att tjuvarna hade rånat ägarens hela hus.

Många människor hyllade den vänliga gesten och en del erbjöd till och med att dela kostnaden för cykeln med honom, men killen vägrade ta emot pengar från någon. De som gör en vänlig handling förväntar sig inte något i gengäld den enda belöningen som behövs är ett leende från den person de hjälpte. Trots detta har dock ett cykelföretag beslutat att belöna killen med två cyklar och den här gången råder det inga tvivel om cyklarnas ursprung.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack