Han drabbas plötsligt av en stroke, men räddas av en schäfer som han adopterat bara några månader tidigare - TittaPaVideon.se
x
Han drabbas plötsligt av en stroke,…
En ung mamma producerar 6 liter extra modersmjölk varje dag och med sina donationer förser hon hundratals bebisar med näring

Han drabbas plötsligt av en stroke, men räddas av en schäfer som han adopterat bara några månader tidigare

15 Februari 2021 • Av sofia
15.920
Advertisement

När två blickar möts för första gången och man vet att man inte längre kommer att dela på sig, sägs det att det är ödet har förenat er. Detta gäller både i kärlek samt i den mycket speciella vänskap som kan uppstå mellan en människa och ett djur. Det var just en sådan blick som uppstod mellan Brian Myers, huvudpersonen i vår berättelse, och schäfern Sadie, som gav upphov till den ömsesidiga förståelse och lojalitet som de nu känner för varandra.

via: TODAY

Sadie är en mycket söt schäfer som förlorat sin familj och fick komma till Ramapo-Bergen Animal Refuge i New Jersey. Med tiden hade hunden byggt upp en stark misstro mot människor och hade mycket svårt att knyta an, även med volontärerna på hemmet. Men sedan kom Brian Myers, som omedelbart blev kär i Sadie och bestämde sig för att adoptera henne.

Inte bara hade Brian räddat hundens liv, ödet var även på väg att påverka våra två huvudpersoners liv på ett oväntat sätt eftersom det snart skulle vara Sadie som den här gången skulle rädda livet på sin älskade husse. Faktum är att Brian en dag fick en stroke hemma som förlamade honom. Hunden insåg att hennes husse inte mådde bra, började slicka honom och skälla mycket högt för att försöka locka till sig uppmärksamheten hos någon granne som kunde komma för att hjälpa dem...

Advertisement

Ingen verkade svara på Sadies skall, så schäfern gjorde något otroligt. Hon lyckades få Brian att greppa sitt halsband och släpade honom till hemtelefonen. Mannen berättade vad som hade hänt: "Hon visste att jag var i trubbel och hon var mycket oroad. Jag greppade hennes krage och hon visste att hon skulle hjälpa mig att få den hjälp jag behövde. Sadie släpade med all sin styrka. Med hennes hjälp lyckades jag ta mig fram på golvet för att nå min telefon."

Nu mår Brian bra, räddningspersonalen lyckades ingripa i tid, han överlevde sin stroke och är nu på ett rehabiliteringscenter och återhämtar långsamt sin styrka för att kunna åka hem och krama sin kära Sadie igen: "Jag saknar henne fruktansvärt mycket och jag kan inte vänta med att få träffa henne igen. Nu älskar jag henne mer än någonsin och lovar att ge henne bästa möjliga liv och kommer aldrig att glömma hennes lojalitet och hjältemod den där mycket läskiga natten!"

Om detta inte är en historia som kommer att övertyga dig om att tro på den djupa vänskap som kan uppstå mellan människor och hundar så vet vi inte vad som kommer att kunna göra det.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack