En hemlös man och hans hund hittar en plånbok full med pengar och beslutar sig för att ge tillbaka den till ägaren - TittaPaVideon.se
x
En hemlös man och hans hund hittar…
Han står inte ut med tanken på att varje kväll behöva slänga den mat som inte sålts så han donerar den till hemlösa - företaget ger honom sparken 17 män som beslutat att visa sitt otroliga hårsvall för omvärlden

En hemlös man och hans hund hittar en plånbok full med pengar och beslutar sig för att ge tillbaka den till ägaren

05 Februari 2021 • Av sofia
724
Advertisement

Att inte ha någonting i livet gör oss mer ansvarsfulla och får oss att inse sakers sanna värde. I ett samtida samhälle där välbefinnandet är generaliserat tar vi allt det som omger oss för givet och inser inte vad som verkligen är viktigt i våra liv. De som inte har någonting tenderar att uppskatta saker mer och det är därför gesten från en hemlös man rörde hela befolkningen i staden Campo Grande i Brasilien.

image: Diario do Bem

Fernando Santana och Manoel Cavalcante driver ett gatukök där de säljer grillat kött på Avenida Mato Grosso i den brasilianska staden och bland deras stamkunder finns en hemlös man som en dag, medan han stod framför disken för att köpa ett köttspett, tillsammans med sin trogna lilla hund överraskade dem.

Den hemlösa mannen sover varje natt i närheten av Fernando och Manoels gatukök, inne på en privat parkeringsplats på en veterinärklinik tvärs över gatan. En dag kom han för att köpa ett köttspett och betalade med sina egna pengar, men det som rörde de två säljarna mest var hans generösa gest. Han hade hittat en plånbok full med pengar (inuti fanns 680 brasilianska realer) som han ville ge tillbaka till sin ägare!

image: Diario do Bem

De berättar: "Han lämnade den hos oss och bad oss ​​att på något sätt hitta plånbokens ägare. Omedelbart sa en kund," Snälla låt honom inte betala, för jag vill betala för hans middag! " Inte bara återfanns ägaren till den förlorade plånboken som sedan erbjöd den generösa hemlösa mannen middag, men den fattiga mannen utan hem och som enbart har sin son som sällskap gav de två köttfärsäljarna en mycket speciell gåva, nämligen en fantastisk målning som han själv skapat!

Han må inte ha något tak att sova under eller någon familj som välkomnar honom hem varje dag, men den här mannen som lever på gatan har utan tvekan något mycket viktigare, nämligen ett stort hjärta fullt av vänlighet och ärlighet!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack