Han tar bort ex-frun från familjefotot och dottern berömmer hans oväntade fotoredigeringsförmåga - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Han tar bort ex-frun från familjefotot…
15 sminkexperiment så dåliga att de borde vinna ett pris i fulhet 17 stormarknadskunder som definitivt har misstolkat innebörden av anständighet och god smak

Han tar bort ex-frun från familjefotot och dottern berömmer hans oväntade fotoredigeringsförmåga

Advertisement

Livet har många nackdelar, även där man trodde ha gjort ett lämpligt val. Framför allt i relationer är ingenting alltså enkelt eller linjärt: det som en gång tycktes vara kärleken i vårt liv kan visa sig vara en person som vi verkligen inte passar bra ihop med. Idag är det inte någon brist på separationer eller skilsmässor. Märkligt nog kan tillfällen av detta slag ibland leda till riktigt bisarra situationer: på Twitter publicerade en tjej som heter Courtney ett trevligt familjefoto; några ögonblick senare publicerade flickans pappa samma foto och var noga med att utesluta en detalj: hans ex-fru!

Detta var fotot som Courtney la upp

Även om en sådan gest inte är särkilt fin, var användarnas reaktioner mest roliga och förvånade över att se den oväntade förmågan som mannen hade vad det gäller att redigera bilder med photoshop. Dottern Courtney påpekade faktiskt också i sitt meddelande på Twitter: "Mina föräldrar har skilt sig och jag la upp det första fotot, medan min far la upp det andra, där han klippte bort min mamma - Ser du skuggan? Var han bra ? ". Det kan faktiskt vara svårt att identifiera originalet om man jämför de två bilderna och inte känner till deras historia. Speciellt om du inte har ett expertöga.
 
 
 
 
 
 

 

Ett inlägg som fick minst 890 tusen positiva reaktioner och cirka 60 tusen delningar. Alla förundrade sig över mannens otroliga fotoredigeringsförmåga och rådde honom att leta efter arbete som grafisk formgivare. Det finns de som glatt har kommenterat inlägget med meningar som: "Och tänk att min far knappt kan använda sin mobiltelefon!".

Om du har färdigheterna att göra något, varför inte göra det bästa av det?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack