Pojken har tre minuter på sig att köpa vad han vill: pojken väljer bara saker till sin familj - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Pojken har tre minuter på sig att köpa…
En 50-årig kvinna surfar på internet och hittar hennes livs kärlek: han är 28 år yngre än henne Mamma låter sina barn leka i 10 minuter utan uppsyn och hittar sedan sin dotter med 150 färgade bollar i håret: det tar 21 timmar att få bort dem

Pojken har tre minuter på sig att köpa vad han vill: pojken väljer bara saker till sin familj

Advertisement

Tänk dig att du är i affären och en främling säger att du kan köpa vad du vill, så länge du fyller vagnen med det du vill på 3 minuter. Vad skulle du välja? Känslorna skulle förmodligen spela ett dåligt spratt och det skulle vara svårt att bestämma sig för vad man skulle välja och inte. Den här typen av experiment gjordes och filmades av ett par komiker i en lokal stormarknad och de bad en pojke att välja produkter att köpa på 3 minuter. Hur som helst skulle de betala dem. Barnet i denna video överraskade alla i slutändan med sina val.

När du ser en liten pojke stå på leksaksavdelningen och ivrigt tittar på den senaste actionfiguren från sin favoritfilm, vet du att han inte vill något annat än att köpa den, men säkerligen inte bara den utan alla leksaker som är där. Två komiker ville ge det här barnet en chans att välja vad han vill: "Välj vad du vill, du har 3 minuters tid .... från och med nu!". Pojken lägger den första leksaken han har till hands i vagnen och börjar sedan tänka på vad som verkligen behövs köpas. Oväntat nog lämnar han leksaksavdelningen för att springa genom gångarna och leta efter saker som inte ett barn förväntas vilja köpa, såsom blöjor, mjölkpulver, barnflaskor, tvättmedel för hushåll, mikrovågsugn, barnbyxor etc. Hur kommer detta sig?

Här kan du titta på hela videon:

This kid did something incredible. 😓❤️

This kid did something incredible. 😓❤️

Pubblicato da The Pun Show su Lunedì 21 dicembre 2020

De två som som håller i exprimentet, frågar sig omedelbart orsaken till dessa konstiga val. Efter 3 minuter blir allt tydligare: de har inte mycket pengar hemma, så pojken tog tillfället i akt att fylla vagnen med viktiga saker till sin lillasyster och hans familj. En gest som verkligen gjorts med hjärtat, som inte alla pojkar i hans ålder skulle göra.

Duktig pojke!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack