Ensamstående mamma med 2 barn har nästan 10 km att gå till jobbet varje dag: polisen ger henne en skåpbil - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Ensamstående mamma med 2 barn har nästan…
Änkling uppfostrar sina 8 barn enligt de skriftliga instruktionerna som hans bortgångna fru lämnat

Ensamstående mamma med 2 barn har nästan 10 km att gå till jobbet varje dag: polisen ger henne en skåpbil

Av Titti Carlberg
1.629
Advertisement

Hårt arbete är allmänt erkänt, uppskattat och belönat. Huvudpersonen i den här berättelsen är en ung ensamstående mamma på 24 år som sågs gå längs Highway 59 flera kilometer varje morgon. För att vara exakt gick kvinnan nästan 10 km varje dag till sin arbetsplats, belägen på vägen, ett lastbilsfik: som om det inte var tillräckligt gick hon även hela den långa vägen hem efter arbetspassets slut. Rapporter från oroliga medborgare kom ständigt till den lokala polisstationen om att det gick en kvinna längs motorvägen varje dag i vilken temperatur som helst. Kvinnan i fråga hade aldrig bett om hjälp från någon, hon visste att hon var tvungen att gå till jobbet för att kunna försörja sina två barn.

Inför dessa rapporter undersökte agentenerna kvinnans identitet och upptäckte hennes obekväma situation. Inledningsvis rbjöd poliserna henne alltid skjuts hem när de såg henne gåendes på vägen. En gest som verkligen gjorde skillnad för kvinnan, men som inte helt köste hennes problem. De ville verkligen göra ännu mer för den unga mamman.

Alla poliserna ville hjälpa kvinnan, så de tog kontakt med stadens innevånare och använde välgörenhetsfonderna som samlats in föregående månader för att ge henne en gåva som förändrade hennes liv till det bättre. Efter några dagar, tack vare generösa medborgares bidrag, kunde polisavdelningen ge kvinnan en skåpbil, två helt nya bilbarnstolar, ett presentkort, registration på bilen, första års försäkringen och ytterligare 200 pund.

Advertisement

Den unga mammans reaktion på en sådan överraskning var obeskrivlig. När hon insåg att dessa poliser gav henne en skåpbil, utbröt hon plötsligt: "Äntligen kan jag ta mina barn till parken!" Engagemanget för hennes familj och det totala engagemanget för hennes arbete har definitivt belönat sig. Nu kommer hon att kunna ta sig till jobbet lättare och snabbare, samt ta med sig barnen till parken.

Några poliser filmade scenen och avdelningen delade videon på sin Facebook-sida.

Ett konkret exempel på engagemang som dessa agenter hjälper sitt samhälle med.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack