En kille upptäcker att hans flickvän är otrogen mot honom på Tinder tack vare hennes telefons spegelbild - TittaPaVideon.se
x
En kille upptäcker att hans flickvän…
Han sålde frukt och grönsaker för att betala sina studier och har nu lyckats ta examen med högsta betyg 15 bilder på barn som gråter över de mest absurda sakerna

En kille upptäcker att hans flickvän är otrogen mot honom på Tinder tack vare hennes telefons spegelbild

02 Januari 2021 • Av sofia
906
Advertisement

Om otrohet alltid har varit en orsak till att relationer tar slut och att folk blir paranoida, föreställ dig vilken stress sociala medier kan orsaka nuförtiden, särskilt när de används med fel avsikter. Om man en gång i tiden besökte datingsidor i hemlighet finns det idag hundratals appar som kan hjälpa dig att hitta en själsfrände gratis eller mot avgift! Bland dessa måste vi så klart nämna Tinder, en riktig onlinekatalog där du kan tacka ja eller nej till en person och utvärdera fotot genom att bara göra en enkel rörelse med fingret. Det finns många unga människor som spenderar sin tid med att "bläddra" bland de olika profilerna, oavsett om deras partner vet det eller ej. Synd bara att killen i den här historien upptäckte sin flickväns "otrohet" just på grund av den enkla rörelsen med fingret.

På TikTok lade en kille vid namn "Sam Nunn" upp en kort video där han verkar ha upptäckt att hans flickvän var på Tinder. Flickan, som redan var ganska fräck i och med att hon använde den välkända dejtingappen i sin pojkväns närvaro, tänkte inte på den lilla detalj som kunde ha avslöjat henne, nämligen skärmens spegelbild i hennes ögon. När man tittar på videon, som tydligen filmats direkt av pojken, är det ganska enkelt att se spegelbilden i hennes öga.

Flickan bläddrade igenom olika manliga profiler mitt framför honom. Även om det inte innebär att hon gjort något med en annan man, är det ändå en slags "otrohet", vilket verkligen undergräver förtroendet i förhållandet mellan de två ungdomarna. Många användare har kritiserat flickans fräckhet och tycker att killen borde avsluta förhållandet för gott. Andra har emellertid å andra sidan ifrågasatt huruvida videon är äkta.

Advertisement

Kan det ha varit ett skämt? Vi vet inte om videon är 100% äkta, men vet ändå med säkerhet att denna typ av situation är mycket vanlig bland dagens unga människor.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack