15 bilder tagna sekunden före en katastrof, när man säger "att fånga ett ögonblick på bild" - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
15 bilder tagna sekunden före en katastrof,…
15 personer som borde ha stämt sin frisör 19 personer som visat hur extremt inkompetenta de är på sitt arbete

15 bilder tagna sekunden före en katastrof, när man säger "att fånga ett ögonblick på bild"

Av sofia
23.295
Advertisement

Det finns fotografier, tagna av en slump, som är riktiga mästerverk. Det spelar ingen roll om det rör sig om tur eller förmågan att fånga ögonblicket, bilder som dessa kan aldrig återskapas. Vi pratar om det ögonblicket när du är på väg att hamna i vattnet, när tårtan är på väg att falla, när någon håller på att ramla av cykeln, när hunden håller på att bita i någon känslig del av kroppen. Dessa 15 foton tagna vid exakt rätt tidpunkt och på rätt plats visar det exakta ögonblicket precis innan katastrofen inträffar. Kanske får de dig att skratta, kanske får de dig att känna bli lite orolig, men nästan säkerligen får de dig att känna dig lyckligt lottad. Efter att ha fokuserat noga på vart och ett, kom ihåg att berätta vilket foto du tyckte bäst om.

1. Den här kvinnan poserade för ett foto men resultatet blev inte riktigt som hon hade förväntat sig.

2. Knuffade vännerna honom eller tappade han balansen på egen hand? Medan hans vänner skrattar är han på väg att snudda vid vattnet, katastrofen är nära.

image: imgur
Advertisement

3. Han ville ha ett poetiskt foto vid havet och hans hopp är fantastiskt. Förutom att hunden har bestämt sig för att hugga.

image: imgur

4. Planen var att ta en bild av en cupcake, kanske var den för Alla hjärtans dag, men saker och ting gick inte riktigt som planerat. Hunden måste dock ha blivit väldigt glad.

5. Det skulle vara en minnesbild av en fest, men det där upp och nedvända glaset bådar inte gott.

Advertisement

6. Han ville skämta med henne, fotografen visste om det, men inte hon. Hennes förbryllade blick kommer antagligen att ha förändrats strax efter.

image: vadge/imgur

7. Det kan inte ha varit ett roligt ögonblick och pojkens ansikte vittnar om det. Framhjulet hade bestämt sig för att ta ett varv på egen hand.

Advertisement

8. Den här cykeln fastnade på fel plats och kvinnan som satt på fick sig en ordentlig flygtur.

9. Barnet faller och fotografen har fångat det ögonblick då mormorn har märkt det och försöker åtgärda katastrofen.

image: imgur
Advertisement

10. Bilden togs på killen medan det verkliga mästerverket är i bakgrunden där kvinnan snart kommer att falla...

11. Kvinnan försöker fixa det med händerna, men innerst inne vet hon att katastrofen är nära. Tack kissen, var du tvungen att sätta dig just där?

12. Lite is på marken skrämde inte barnet och fotografen kommer efter det att bilden tagits att ha sprungit till räddning.

13. Det är ingen bra idé att gå nära vattenpölar på en gata där bilar passerar. Dessa tjejer hade nog inte förväntat sig en dusch av lervatten.

14. En fest eller en konsert, händerna upp och en glad blick. Tjejen har ännu inte sett att ett glas är på väg i hennes riktning.

image: imgur

15. Han sitter och lyssnar på något, men någon riktar ett ljus mot fel punkt och hunden kan inte vänta med att fånga det.

Hur många av oss kan stolt hävda att vi har ett foto av oss själva precis innan en katastrof inträffat? Huvudpersonerna på dessa 15 foton skrattade förmodligen åt det hela i efterhand. Vilket är ditt favoritfoto?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack