En trettioårig latmask blir utslängd av sin mamma som fått nog men han anmäler henne - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En trettioårig latmask blir utslängd…
En kvinna räddar en elefantkalv och mellan dem föds ett mycket starkt band, han blir hennes skugga 19 personer som hade ett enkelt arbete att utföra men som ändå misslyckades

En trettioårig latmask blir utslängd av sin mamma som fått nog men han anmäler henne

26 December 2020 • Av sofia
2.046
Advertisement

Är det en skyldighet eller en möjlighet att bidra till utgifterna i hemmet? Enligt Christian Uriel är det något man inte behöver göra. Den 30-åriga mexikanska mannen kontaktade de mexikanska myndigheterna för att fördöma sin mamma, anklagad för att ha kastat honom ut honom ur huset på ett aggressivt sätt genom att kasta vatten på honom och slå honom med sopkvastar. Mammans mål var att få sin lata son att skärpa till sig.

image: pxhere

Christian Uriel är en 30-årig mexikansk man som sparkades ut ur sitt hem eftersom han inte åtagit sig att hitta arbete, hjälpa till med hushållsarbete eller bidra till familjens budget. Efter att ha förlorat sitt jobb och återvänt till sin mamma gör Christian inget annat än att spela videospel. Kvinnan medgav att hon i ren desperation ringde till sin syster och att de  tillsammans kastade ut Christian ur huset.

image: Storyblocks

Kvinnan förklarar för myndigheterna varför hon utförde en så pass dramatisk gest. Hon var glad över att kunna hjälpa sin son, men hon accepterade inte hans långvariga passivitet och det faktum att sonen under flera månader inte hade bidragit på något sätt till husets aktiviteter. Christian säger att han känner sig förolämpad av sin mammas och mosters beteende. Tycket du att mammans reaktion är förståelig? Och sonens agerande?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack