En pappa lämnar 270 handskrivna lappar med positiva budskap till sin dotter medan han är på militäruppdrag - TittaPaVideon.se
x
En pappa lämnar 270 handskrivna lappar…
15 brudklänningar som förvandlat brudarna till riktiga sagoprinsessor

En pappa lämnar 270 handskrivna lappar med positiva budskap till sin dotter medan han är på militäruppdrag

18 December 2020 • Av sofia
986
Advertisement

För en förälder är det verkligen en av de största gåvorna i livet att se sitt barn växa upp. Det finns dock fall där detta inte är helt möjligt på grund av okontrollerbara externa faktorer. Rosie Grays pappa, sergeant Philip Gray, är en amerikansk soldat som skickades på uppdrag till Afghanistan i 270 dagar. Tio långa månader under vilka pappa Philip inte kunde njuta en enda minut av sin lediga tid tillsammans med sin familj och sin älskade 7-åriga dotter. Philip fann dock en originell lösning, tack vare mamma Kristens hjälp, för att få sin dotter att känna hans närhet och tillgivenhet varje dag under den period då han var frånvarande.

"Tala om för dig själv att du klarar det varje dag!" - Pappa

Philip skrev 270 kort med positiva meddelanden och fraser till sin dotter Rosie. Varje dag under hans frånvaro kunde Rosie känna pappans tillgivenhet när hon öppnade sitt lunchpaket eftersom hon inuti hittade en kärleksfull handskriven lapp, där hennes pappa uppmanade henne att ge sitt bästa! En idé som mamma Kristen fick och som hennes pappa ville förverkliga för att hjälpa sin 7-åriga dotter att inte lida av avsaknaden alltför mycket.

image: Twitter

Tio månader är lång tid utan att kunna krama eller se sin pappa, men åtminstone vet Rosie att hennes pappa alltid tänker på henne och uppmuntrar henne. Många av dessa roliga lappar sänder ut mycket enkla men ändå viktiga meddelanden: "Pappa älskar dig", "Kom ihåg att alltid le, du kommer även att göra andra glada" eller "Tala om för dig själv att du klara det varje dag!". Förutom orden finns det också teckningar som representerar familjen.

Advertisement

Nu är familjen äntligen enad igen efter 10 månader...

Denna pappa har hittat ett riktigt originellt sätt för att försöka undvika att hans dotter saknar honom för mycket. Naturligtvis led de båda av detta avstånd, men det viktiga är att de efter 270 dagar äntligen återförenades.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack