En peruansk kille adopterar en gatuhund som han hade träffat i Ryssland under fotbolls-vm - TittaPaVideon.se
x
En peruansk kille adopterar en gatuhund…
Han förstör sin klasskamrats jacka så mamman tvingar honom att ge bort den han själv fått i julklapp En kvinna föder tvillingar med olika hudfärg vilket är en mycket ovanlig händelse

En peruansk kille adopterar en gatuhund som han hade träffat i Ryssland under fotbolls-vm

16 December 2020 • Av sofia
1.543
Advertisement

Den som hittar en fyrbent vän, hittar en ovärderlig skatt. När våra ögon möter en hunds eller en katts ögon vet vi att vi tecknar ett lojalitetsavtal med det djuret, som kommer att kunna återbetala vår omtanke  med minst lika mycket värme och tillgivenhet. En känsla som Ricardo garanterat upplevde, ett peruansk fotbollsfan, som mötte sin trogna hund under en sportresa till Ryssland i samband med världsmästerskapet 2018.

via: Schnauzi
image: RT/YouTube

Ricardo hade rest till Östeuropa tillsammans med många andra fans för att stödja det peruanska fotbollslaget under VM 2018 i Ryssland. Under denna resa hade Ricardo mött blicken hos en herrelös hund som tycktes komma mycket bra överens med den här peruanska killen. Eftersom han inte kunde adoptera hunden på plats och inte kunde ta med sig den hem på grund av det strikta hälsoprotokollet som gällde ombord på planet tillbaka, lovade Ricardo att hålla kontakten med det djurskyddshem som skulle ta hand om hunden och som skulle ha slutfört pappersarbetet för en officiell adoption.

image: RT/YouTube

Några veckor efter det att han kommit tillbaka hem uppfyllde Ricardo äntligen sin dröm om att adoptera Businka, som han kallade den gatuhund som han slumpmässigt hade träffat i Ryssland och som han blivit förälskad i. Av denna anledning stod den peruanska pojken återigen inför en lång flygresa hela vägen från Peru till Ryssland för att äntligen kunna hämta sin fyrbenta vän.

Nu är Ricardo och Businka ett oslagbart team som aldrig kommer att skiljas åt!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack