En 74-årig man räddar sin hund från en alligators grepp enbart med styrkan i sina händer - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En 74-årig man räddar sin hund från…
Ett fattigt barn förlorar sin skolryggsäck så pappan sitter uppe hela natten för att sy en ny En busshållplats tar emot herrelösa hundar i området och erbjuder dem en varm filt att sova på

En 74-årig man räddar sin hund från en alligators grepp enbart med styrkan i sina händer

02 December 2020 • Av sofia
1.434
Advertisement

Vi är verkligen villiga att göra allt för våra barn och samma sak gäller ofta även för våra husdjur. När vi har ett husdjur behandlar vi det inte bara som ett enkelt djur utan som en riktig familjemedlem som vi bryr oss om. Detta gäller garanterat i Richard Wilbanks fall, en 74-årig man från Florida som för att rädda livet på sin lilla hund besegrade en fruktansvärd alligator med sina bara händer!

via: NBC News

Den absurda händelsen inträffade medan Richard var ute på promenad med sin lojala Gunner, ett mycket vackert exemplar av Cavalier King Charles Spaniel, och hade kommit till Esteros vattenkropp, som är en del av ett naturområde som övervakas med videokameror. Allt verkade gå bra när en alligator plötsligt kom upp från vattenytan och grep tag i stackars Gunner.

Richard kunde inte tro sina ögon och om han inte hade handlat med skicklighet och en stor anda av mod skulle hunden inte ha klarat sig!

Med enbart sina händer och armar grep Richard krokodilens käkar för att försöka öppna dem och hjälpa stackars Gunner att komma loss. Den lilla hunden lyckades mirakulöst nog fly, allt detta tack vare styrkan hos denna desperata 74-årige man, som gjorde något extremt modigt och sällsynt för sin ålder. Bilderna från övervakningskamerorna kommer från Florida Wildlife Federation.

Men det stämmer verkligen att vi skulle kunna bestiga även det högsta berget för att rädda de människor vi håller av.

Advertisement

Även om Gunner skadades lätt, är hunden nu frisk och samma sak gäller Richard som genomförde en heroisk gest i ännu en berättelse om vänskapen mellan människa och hund!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack