Två 20-åriga tvillingar betalar av sina föräldrars lån med de pengar de tjänat på att skapa tv-spel - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Två 20-åriga tvillingar betalar av…
17 bilder från en annan tidsepok som påminner oss om våra mor- och farföräldrars fascinderande och tidlösa skönhet En 76-årig man matar herrelösa katter i sitt kvarter genom att varje dag sälja skrotade metalldelar

Två 20-åriga tvillingar betalar av sina föräldrars lån med de pengar de tjänat på att skapa tv-spel

Av sofia
388
Advertisement

Vem har sagt att man inte kan tjäna pengar på tv-spel? Kanske skulle detta kunna få en del skeptiska vuxna att ändra uppfattning om dessa interaktiva spel. Två tvillingar, bara 20 år gamla, har bokstavligen tagit marknaden med storm med sin spelidé, utvecklad på plattformen Roblox. Dessa två små genier vid namn Ben och Matthew Horton, var bara 13 när de skapade sitt första spel som ursprungligen var gratis och där de sedan fick betalt för användningen av vissa funktioner. Sedan den dagen har flera år gått och tvillingarna har arbetat hårt för att skapa och utveckla tv-spel och har lyckats tjäna tillräckligt för att betala av sina föräldrars lån på huset.

via: Mirror

Ben och Matthew Horton hoppade av skolan vid 16-års ålder, inte för att de var trötta på skolan, utan för att de redan hade något stort i åtanke och visste att deras projekt skulle leda någon vart. Vid 13-års ålder hade de redan skapat sitt första tv-spel helt gratis, men strax efter implementerade de det med en del funktioner som krävde ett bidrag på 5 pund och började tjäna sina första pengar. Några månader senare gjorde Matthew en äventyrsfilm med namnet The Last Guest, på vilken hans bror Ben utvecklade det framgångsrika videospelet Guest World som under sitt första levnadsår gjorde det möjligt för pojkarna att tjäna 67 000 pund, eller cirka 767 500 kronor! Självklart tog deras arbete inte slut där och de har skapat åtminstone ytterligare tjugo tv-spel tillsammans.

En inkomst som överraskade föräldrarna, särskilt pappan, som efter att ha sett den första vinsten på £ 600 trodde att hans barn var engagerade i någon form av olaglig aktivitet. I stället hittade tvillingarna helt enkelt ett sätt att tjäna pengar på det de gillade mest. Tack vare de höga inkomsterna beslutade de sig för att "tacka" sina föräldrar genom att betala av resten av lånet på huset som de bor i. Vi kommer säkert att höra mer om dem i framtiden!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack