x
Brad Pitt levererade personligen ut…
Två ungdomar med samma typ av tumör förälskar sig i varandra och tillsammans bekämpar de sjukdomen med beslutsamhet Farväl till

Brad Pitt levererade personligen ut lådor fulla med mat till de mest behövande människorna i sin stad

20 November 2020 • Av sofia
920
Advertisement

När plikten kallar håller inte ens en av de största filmstjärnorna på planeten tillbaka. Visst, många kommer att undra om allt är en reklamtaktik för att få mer medieuppmärksamhet, men någon som Brad Pitt, som vid 56-års ålder fortfarande är en av de obestridda ikonerna för mogen skönhet och charm, tror vi inte behöver det. Det är desutom inte ens är första gången han agerat på ett liknande sett som nu och bilderna spred sig snabbt på nätet.


Den Oscar-belönade skådespelaren har faktiskt setts bärandes på mat som han sedan delat ut till de fattigaste människorna i Los Angeles, de hemlösa och alla de människor som fått det allt svårare att skaffa mat eller ge mat till sina familjer. Orsaken till allt detta? Självklart den ekonomiska krisen som drabbat USA och hela världen efter den globala coronaviruspandemin.

En kris som skapat en mängd så kallade "nya fattiga" och som Brad Pitt inte tvekade med att hjälpa så gott han kunde. Skådespelaren sågs faktiskt köra runt med en stor lastbil laddad med lådor med mat, transportera dessa lådor från lastbilen iklädd bekväma kläder och en skyddsmask för att sedan dela ut mat till de mest behövande i Los Angeles.

Med dessa kläder var det till en början inte ens någon som kände igen honom!

Advertisement

Några av de som var på plats berättar: "Brad var verkligen en hjälte, han jobbade på oavbrutet hela dagen. Att bara se honom köra en stor lastbil i södra centrala LA under covidpandemin tid var i sig otroligt [. ..] Han var mycket upptagen, man såg tydligt att det inte handlade om honom eftersom han inte gick runt och presenterade sig eller visade sitt ansikte. "

På dessa bilder ser vi den internationella stjärnan som delar ut mat och kramar:

Han må vara en av de bäst betalda stjärnorna i världen, men när det gäller att säga sitt eller att ge ett konkret bidrag för att förbättra situationen för de nya fattiga som skapats av den fruktansvärda krisen efter Covid-19, håller Brad Pitt inte tillbaka. 

Vilket i dagens läge är värt väldigt mycket.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack