En 90-årig kvinna blir anmäld av sina grannar för sin skräpiga trädgård och böterna är jätte dyra - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En 90-årig kvinna blir anmäld av sina…
18 kvinnor som förändrat sitt utseende tack vare en känd makeupartist Ett barnbarn tar med sin 95-åriga morfar på en resa med husbil istället för att stänga in honom på ålderdomshem

En 90-årig kvinna blir anmäld av sina grannar för sin skräpiga trädgård och böterna är jätte dyra

Av sofia
1.896
Advertisement

Ett perfekt samhälle bör i sina lagar inkludera en som skyddar och respekterar äldre människor så att de inte trakasseras, exploateras eller behandlas illa, för att undvika situationer som den dom drabbade Agnes Mable, en 90-årig kvinna, nästan oförmögen att förflytta sig på egen hand, som fick böter på 2500 dollar för sin skräpfyllda trädgård som var full av saker att kasta som hade legat där och ruttnat i flera månader. Men det var inte hennes fel.

Denna amerikanska kvinnas grannar var så missnöjda och stod inte ut längre. Trädgården var verkligen outhärdlig att se på och den förstörde hela grannskapet med sitt utseende och sin stank. Agnes var emellertid inte skyldig ur denna synvinkel eftersom det var en av hennes familjemedlemmar, som hade utnyttjat den äldre damens sjukdom för att kasta saker där och hade gjort att en massa sopor hade samlats i hennes trädgård.

Grannarna ville dock inte godta några ursäkter och gav henne böter på 2500 dollar att betala om hon inte snabbt fixade till sin smutsiga trädgård.

Agnes, som knappt kunde gå, än mindre städa sitt hus, visste inte vad hon skulle ta sig till förrän en volontärförening för äldre vid namn Operation Blessing ingrep. Tack vare deras unga volontärer fulla av energi städades den gamla kvinnans trädgård och inte bara det, med mycket tålamod och hårt arbete lyckades volontärerna från Operation Blessing förvandla Agnes lilla bakgård till en riktig grönskande och vacker trädgård!

Lyckligtvis hade kvinnan kontaktat dessa volontärer för att slippa betala böter. Samtidigt kunde grannarna kanske visat lite mer förståelse, håller du inte med?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack