Två systrar hittar en plånbok på marken med 200 dollar i och lämnar tillbaka den till ägaren - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Två systrar hittar en plånbok på…
En 1-årig pojke riskerar att drunkna i en bassäng, men hans hund kastar sig i vattnet för att rädda honom En duktig makeupartist lyckas förvandla sina kunder till helt nya människor

Två systrar hittar en plånbok på marken med 200 dollar i och lämnar tillbaka den till ägaren

Av sofia
1.389
Advertisement

Alla är vi nog lite rädda för att tappa plånboken och bli av med de kontanter man hade där i. Inte bara kommer du antagligen inte att få tillbaka den, men i de flesta fall måste du även spärra dina kreditkort och göra nytt id-kort. Men ibland finns det vänliga människor på jorden som gör att en sådan historia får ett lyckligt slut något som veteranen Mark Walsh aldrig hade kunnat föreställa sig när han tappade plånboken.

Mark hade 200 dollar, sina kreditkort och ett militär-ID i plånboken som han hade tappat på gatan. Mannen var desperat: "Jag var verkligen upprörd. Jag är egenföretagare, tjänar inte mycket pengar och jobbar hårt för de pengar jag tjänar. Så att ha kontanter i plånboken och tappa den gjorde mig förkrossad."

Men då kom tvillingsystrarna Makhia och Makyla Vincent in i hans liv som hade hittat plånboken på marken, kollat id-kortet och inte tvekat en sekund: de var tvungna att lämna tillbaka den till sin rättmätiga ägare!

När tvillingsystrarna gick till Markus hus var mannen inte hemma så de närmade sig övervakningskamerorna utomhus, visade upp plånboken med händerna och lämnade den på en säker plats på verandan till huset. När Mark kom hem kunde han inte tro sina ögon, dessa tjejer hade verkligen "räddat" hans dag!

Advertisement

Mark kan inte sluta tacka tjejerna: "Jag är så otroligt tacksam gentemot dem. Nu har jag fått mer förtroende för mänskligheten och jag har mycket hopp för framtiden!"

Mycket bra Makhia och Makyla, ni gjorde det rätta!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack